Last news in Fakti

29 Март, 2023 11:55 1 658 0

Ман Юнайтед привлича звезда на Англия още този сезон?

  • хари кейн-
  • ерик тен хаг-
  • манестър юнайтед-
  • тотнъм-
  • футбол

Тен Хаг вече има бюджет за трансфера

Ман Юнайтед привлича звезда на Англия още този сезон? - 1

Манчестър Юнайтед няма да губи време и ще се опита да договори голмайстора на Тотнъм Хари Кейн още преди края на настоящия сезон. Според английските медии бордът на директорите на клуба вече е уверил Ерик тен Хаг, че нидерландецът ще има нужните средства, за да привлече капитана на Англия, който е основната му трансферна цел. Тотнъм иска около 100 милиона за Кейн, но на "Олд Трафорд" се надяват, че ще успеят да стигнат до сделка за окол 80 милиона, тъй като през лятото Кейн ще навлезе в последната година от сега действащия договор с Тотнъм, а освен това нападателят вече ще е навършил 30 години.

Байерн (Мюнхен), Челси и Барселона също имат интерес към Кейн, но се твърди, че той предпочита трансфер на "Олд Трафорд". Вече са проведени предварителни разговори с нападателя и той е дал окуражителни знаци, че е готов на такъв ход.

Смяната на собствеността в Манчестър Юнайтед няма никакво отношение към трансфера, защото така или иначе Тен Хаг ще има осигурени средства за тази сделка.

Все още не е ясно кой ще бъде новият постоянен мениджър на Тотнъм, след като преди няколко дни клубът се раздели с Антонио Конте. На "Олд Трафорд" обаче се надяват това да няма никакво значение, тъй като идеята им е договорят Кейн още преди края на този сезон. В този смисъл няма да бъде толкова важно и обстоятелството дали Тотнъм ще се класира в топ 4 и още играе отново в Шампионската лига.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА