Last news in Fakti

29 Март, 2023 12:45 1 366 5

Халф на Испания беснее: Начинът на игра на шотландците е малко глупав

  • манчестър сити-
  • родриго касканте-
  • родри-
  • испания-
  • шотландия-
  • футбол

"Гайдарите" спечелиха с 2:0 след две попадения на Скот Мактоминей

Халф на Испания беснее: Начинът на игра на шотландците е малко глупав - 1

Халфът на Манчестър Сити Родриго Касканте - Родри, който изведе Испания в капитанската лента в гостуването на Шотландия, видя причината за загубата на "Ла Роха" на "Хемпдън Парк" в начина на игра на съперника. "Гайдарите" спечелиха с 2:0 след две попадения на Скот Мактоминей. Това бе първо поражение на испанците в европейски квалификации от 2014 година. Според Родри отборът на Де ла Фуенте е направил много добри неща, но домакините не са му позволили да играе футбол

"Направихме много добри неща, за да спечелим. Допуснахме обаче много леки голове и във футбола, когато направиш това, биваш наказан.

Това е техният начин на игра. За мен той е малко глупав. Постоянно бавят времето, провокират, лежат по тревата. За мен това не е футбол. Реферът трябваше да вземе мерки, но не го направи. Ще го имаме предвид следващия път и ще си вземем поука. Искаме да влизаме в единоборства, в битки, но тук не става дума за битка, а за губене на време.

Направихме много хубави неща, но головете са най-важното нещо във футбола, а ние не успяхме да вкараме", заяви Родри.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Глупав

    12 1 Отговор
    Глупав, ама ви биха 2:0 и са първи в групата! Виж за нашия стил можеш да го кажеш 😂😂😂! Ако въобще ние имаме стил! Вземете Перукан за Президент на Ла Лига и до 5 години ще падате от Фарьорски Острови!
  • 2 Пако

    5 1 Отговор
    На калпав космонавт ,скафандара му виновен. През целия мач испанците бяха г..а вода.
  • 3 Дрифт

    7 1 Отговор
    Резултата е красноречив, изядохте шамара, така че си трай.
  • 4 Гост

    2 4 Отговор
    Криво да седим,,,право да говорим....При друга съдийска бригада ..Робъртсън щеше да бъде изгонен...съдията на моменти беше неадекватен..Отделно лежане по терена...бавене на топката..но това не означава че Испания игра добре в този мач...
  • 5 Коста

    0 0 Отговор
    Испания са загубили от Пакистан. Такова нещо като Шотландия вече няма.