Last news in Fakti

29 Март, 2023 12:12 1 654 0

Брутална рана на лицето принуди боец да се оттегли от битка

  • ufc-
  • николас мота-
  • боец-
  • рана-
  • спорт

Всъщност порязването беше толкова лошо, че част от лицевото му сухожилие се показа, а 30-годишният бразилец го демонстрира в социалните мрежи

Брутална рана на лицето принуди боец да се оттегли от битка - 1

Звездата на UFC Николас Мота беше принуден да се оттегли от предстоящата си битка, след като получи брутална рана на лицето. Боецът от лека категория, трябваше да се изправи срещу Инасио Бахамондес в ъндъркартата на 8-и април, когато основното събитие на UFC 287 e Алекс Перейра срещу Израел Адесаня. Но сега той неохотно се оттегли от двубоя след случаен удар с глава, който го остави с дълбока рана над окото.

Всъщност порязването беше толкова лошо, че част от лицевото му сухожилие се показа, а 30-годишният бразилец го демонстрира в социалните мрежи.

Не плъзгайте наляво, ако имате слаб стомах. Имах този инцидент преди няколко дни от удар с глава по време на тренировка и моите треньори и хората, на които вярвам, взеха решение да поискат да оттегля битката си за три седмици, за да имам достатъчно време да излекувам това или лесно раната щеше да се отвори в битката и те биха спрели боя. Имах много шевове през цялата си кариера, но никога не съм имал такъв дълбок, тази бяла част на моя разрез на втората снимка е моето сухожилие, то беше много подуто и възпалено“, написа Мота в Инстаграм.

„Така че дори и да изглеждаше невероятно, че нещо подобно се случи точно преди битката ми, след като помислих много, видях, че това е правилният избор от моя треньор, на когото имам доверие. Бях концентриран и винаги във форма след битката си през септември миналата година и не се прибрах вкъщи за първи път, за да видя семейството си в края на годината, за да остана готов да се бия през декември или началото на годинат. Така че ми трябват само няколко седмици, за да излекувам това 100 процента доверие в процеса и най-накрая да се върна.“

Все още не е известно дали Бахамондес ще получи късен заместник, за да се бие в картата на UFC 287 или ще бъде премахнат изцяло от шоуто.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА