Last news in Fakti

2 Април, 2023 10:00 918 3

Отбор от Мейджър Лийг Сокър следи звезда на ЦСКА

  • дюкенс назон-
  • футбол-
  • цска-
  • млс

Името на клуба остава в тайна засега, но е пратил свой човек, за да гледа нападателя на “червените” в мачовете на националния му отбор - Хаити

Отбор от Мейджър Лийг Сокър следи звезда на ЦСКА - 1
Снимка:

Отбор от Мейджър Лийг Сокър на САЩ следи звездата на ЦСКА - Дюкенс Назон, предава вестник “Мач Телеграф”. Изданието твърди, че името на клуба остава в тайна засега, но е пратил свой човек, за да гледа нападателя на “червените” в мачовете на националния му отбор - Хаити.

Твърди се, че наблюдателят е останал разочарован, че Назон не е играл и в двата мача на Хаити срещу Монсерат (4:0) на 25 март 2023 г. (събота) и срещу Бермуда (3:1) на 29 март (сряда). Назон игра в първия мач и дори отбеляза гол, но пропусна втория, защото се разболя от вирус, който по спешност го изпрати в болница.

Очаква се оглеждането на футболиста на ЦСКА да продължи още между един и два месеца.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дффф

    2 9 Отговор
    Хахаха , тоз звезда на Сесакату ,хаха .
  • 2 Левски 1914

    1 9 Отговор
    цска - Литекс АД !

    Коментиран от #3

  • 3 Босфор Тв

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Левски 1914":

    А пък в турския сериал Клецки е АД.