Last news in Fakti

4 Април, 2023 08:30 2 251 14

Наско Сираков търси три милиона лева за Левски

  • наско сираков-
  • левски-
  • футбол

При успех капиталът на Левски ще бъде 33 669 974 лева

Наско Сираков търси три милиона лева за Левски - 1

Сегашните акционери на Левски ще могат до средата на май да заявят и платят нови ценни книжа с номинал от 1 лев, но с цена от 5 лева. Капиталът на дружеството се вдига с 3 милиона лева, като срокът за записване и плащане започва да тече след вписването на решенията от общото събрание на 6 април в Търговския регистър. Това обикновено става в рамките на седмица, пише Труд.

При положение че не бъдат записани и платени всички 3 милиона акции, капиталът на дружеството ще бъде увеличен само до сумата, която е събрана.

При успех капиталът на Левски ще бъде 33 669 974 лева.

Първият етап ще е записване и плащане от сегашните акционери. Ако не бъде събран капиталът, ще има втори етап, като тези, които искат, могат да вземат допълнително акции. И едва след това ще се направи равносметката. Нови акционери няма да бъдат вкарвани.

На общото събрание ще бъде освободен надзорният съвет на дружеството и ще бъде избран нов. Интересното е, че няма предложение от собственика Наско Сираков, а в новия ще се влиза с мнозинство на самото събрание, което е доста странно решение.

В момента в надзорния съвет са Наско Сираков, Петър Ганев, Венцислав Димитров и Антон Краус, като Краус замени през ноември Константин Папазов.

Прогнозата на Наско Сираков за общото събрание, че на него всичко може да се случи, е доста точна.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Милионер

    20 3 Отговор
    Идем с парите , Наско ! Само да се загащим , и тръгвам !
  • 2 мъкаааа

    15 0 Отговор
    Наско Сираков търси по градини и паркове само три /3/милиона лева за ФК "Левски".
  • 3 Гого

    16 0 Отговор
    Питайте Лили Иванова
  • 4 безпартиен

    17 0 Отговор
    Ще дам пари за 1 /една/ акция само ако знам какви са заплащанията и комисионните на президента на клуба,членовете на УС,футболисти,дори чистачките на съблекалните!

    Коментиран от #6

  • 5 Стоян Александров

    18 0 Отговор
    А за Дубай нещо да кажеш, един месец курорт, ядене, пиене, мацки, басейни, абеееее купон, а Ние тук тънем в мизерия, нещо да кажеш, ааааа ? Колко милярда строшихте там за да направите 5 поредни загуби, кажи бе ??? А за ризовите дето и за трета девизия нестават КОЙ БИСИ ОТГОВОРНОСТ БЕЕЕЕ ?...??? ТОЛКОВА СЛАБ УПРАВЛЕНЕЦ ЛЕВСКИ НИКОГА НЕ Е ИМАЛ ! НАСЬОООО КАЖИ КОЙ ТИ Е ГОСПОДАРЯ И КАЖИ ЗАЩО СЕ ПРОДАДЕ ??? ВСИЧКО Е ЯСНО...
  • 6 Стоян Александров

    11 1 Отговор

    До коментар #4 от "безпартиен":

    Еееее точно това дето питаш е СВЕТОВНА ТАЙНА.... САМО СЕ ДАВА И НИЩО НЕ СЕ ТЪРСИ И МЕ СЕ ПИТА, ТОВА Е ЗАПАДНАТА ДЕМОКРАЦИЯ....ТАКА Е ВЕЧЕ 33 ГОДИНИ В ТАЗИ ТЕРИТОРИЙКА... ПИТАЙ ХЕРО МУСТАФА КОГА ЩЕ НИ ТЕГЛЯТ ШАЛТЕРА ПО- ЩЕ ТИ ОТГОВОРИ....А НАСЬО СИ ИМА ГОСПОДАРИ ДЕТО И ТЕ НЕЗНАЯТ КАКВО ДА ПРАВЯТ САМО ПЕРЪТ МРЪСНИТЕ СИ ПАРИ....
  • 7 един

    11 0 Отговор
    Е нали кампанията му,в страната уж беше успешна,даже на есен щял да я повтори!
  • 8 Тоя наглец

    11 0 Отговор
    Да беше продал клуба преди месец, а не да иска да е президент и да получава заплатка. Няма какво да търси, не даваме.
  • 9 Лост

    8 1 Отговор
    И как така търси 3 млн.?Ако се продадат всичките са 15 милиона.А сегашните акционери,ако сами си купуват акциите на кого ще ги дадат милионите.Ако Наско продаде акциите на дъщеря си при кого ще отидат парите : при дъщеря му или при Левски?
  • 10 ЛЕВСКИ 1914 - 1944

    10 1 Отговор
    Левски фалира на.........
  • 11 Щракай с пръсти

    8 0 Отговор
    Споко Раев Феновете ще платят
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Туй

    6 0 Отговор
    Футболните фенове големиАбдали бре
  • 14 Не и не

    2 0 Отговор
    Да потърси и за мен 1 милион, че явно знае къде растат по дърветата..