Last news in Fakti

4 Април, 2023 09:00 1 023 0

Феновете на Интер с ултиматум: Или постигате тези три цели, или ще има последици

  • серия а-
  • интер-
  • футбол-
  • фенове

Тимът записа четири загуби в последните си пет мача в Серия “А” и вече са на крачка от изпадане от топ 4

Феновете на Интер с ултиматум: Или постигате тези три цели, или ще има последици - 1
Снимка: БГНЕС

Недоволни запалянковци на Интер предупредиха, че ще потърсят сметка на когото трябва, ако отборът не изпълни три определени цели до края на сезона. Тимът записа четири загуби в последните си пет мача в Серия “А” и вече са на крачка от изпадане от топ 4.

В публикация в профила си в “Инстаграм” привържениците от групировката “Курва Норд” определиха за задължително класирането за Шампионската лига през първенството, достигане до полуфиналите в Шампионската лига и спечелване на турнира за Купата на Италия

“Ще потърсим сметка на всички отговорни и ще се държим така с тях, както заслужават. Уважавайте нашата фланелка и нашата история. Тези, които не дават всичко от себе си, не дават нищо изобщо”, гласи част от предупреждението на тифозите.

Във вторник Интер излиза срещу Юве в първа среща от полуфиналите за Купата на Италия. В ШЛ пък на отбора му предстоят два мача с Бенфика от четвъртфиналите.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА