Last news in Fakti

12 Април, 2023 22:15 1 173 0

Тиери Анри побесня заради наказанието на Лукаку

  • ромелу лукаку-
  • интер-
  • купата на италия-
  • тиери анри

Може ли да има здрав разум, когато човекът е чувал това и той смълчава тълпата, а накрая получава жълт картон заради това?

Тиери Анри побесня заради наказанието на Лукаку - 1
Снимка:

Ромелу Лукаку изравни резултата в първия мач от полуфиналния мач на Интер за Купата на Италия, но през цялото време беше подложен на расистки обиди и по-късно получи втори жълт картон за жеста си, показвайки на привържениците на Ювентус да замълчат. След като от Серия А потвърдиха наказанието от един мач за предполагаемото "провокативно поведение" на Лукаку, легендата на Арсенал и Франция Тиери Анри, който тренираше нападателя в ролята му на помощник в белгийския национален отбор, остана възмутен.

"Има навсякъде, било е навсякъде и изглежда, че винаги ще бъде. Не можете да кажете, че е бил целият стадион, защото не беше, но все пак се случва. Може ли да има здрав разум, когато човекът е чувал това и той смълчава тълпата, а накрая получава жълт картон заради това?", започна Анри.

"Не знам защо не отмениха картона. Страдах в Италия с расистки обиди, страдах с това навсякъде. Този път част от стадиона ще бъде санкционирана, но ми омръзна да виждам "Не на расизма" на фланелката. Омръзна ми да гледам тази гадна снимка в началото на мача, когато всички се събираме и се фокусираме върху това, което е на терена. Можем ли да се съсредоточим върху някои други места и да видим какво можем да направим правилно по въпроса? Човекът, към когото се връщам, получи жълт картон за това. Моля, нека спрем", продължи бившият нападател на Арсенал и Барселона.

"Само защото имаше хора, които го нападнаха... това е просто празнуване на гол. Да, знам как изглежда, но щях да се справя по-зле от него, ако бъда малтретиран на терена", завърши Анри.

Тъй като наказанието е потвърдено от италианските власти, Лукаку няма да може да участва в домакинството на Интер на Монца в събота.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА