Last news in Fakti

6 Април, 2023 14:15 1 109 2

Звездите на "Парк де Пренс" имат срок до края на сезона да покажат, че имат място в ПСЖ

  • псж-
  • футбол-
  • серхио рамос

Кампос се надява с това си действие да накара играчите да се съсредоточат изцяло върху изявите си на терена и да дадат най-доброто от себе си в оставащите девет срещи до края на първенството

Звездите на "Парк де Пренс" имат срок до края на сезона да покажат, че имат място в ПСЖ - 1
Снимка: БГНЕС

Пари Сен Жермен започна сезона много добре и всичко се движеше по план за шампионите до прекъсването на сезона заради Световното първенство в Катар. От началото на новата година обаче парижани се представят много под очакванията и са допуснали цели пет поражения в първенството, вече отпаднаха от Шампионската лига, както и от Купата на Франция, където пък бяха отстранени от големия противник Марсилия. Бъдещето на Кристоф Галтие е поставено на все по-сериозна въпросителна, макар че засега информациите гласят, че той ще запази поста си до лятото.

Според “Льо Паризиен” пък вчера вечерта голяма част от футболистите на тима са получили предупредително съобщение от спортния директор на отбора Луис Кампос, който ги е предупредил, че всички имат на разположение следващите девет мача до края на сезона, за да убедят шефовете, че заслужават мястото си в отбора. Португалецът е обяснил, че няма да се прави разлика между големи звезди и някои от по-младите футболисти, макар че играчи като Килиан Мбапе, Джанлуиджи Донарума, Ашраф Хакими, Маркиньос, Данило Перейра, Марко Верани и Нуно Мендеш все пак не попадат в тази категория.

Изданието допълва, че Кампос се надява с това си действие да накара играчите да се съсредоточат изцяло върху изявите си на терена и да дадат най-доброто от себе си в оставащите девет срещи до края на първенството. Основно на прицел са поставени Витиня, Ренато Санчес, Карлос Солер, Фабиан Руис, Хуан Бернат, Уго Екитике и Серхио Рамос, от които се очаква повече.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    1 1 Отговор
    Абе льольовци. Това да не са ви черноработници в Бизнес парка??? Тия там са за пари. Ако ги гоните следват огромни неустойки и направо след тях ще се пенсионират и няма нужда да играят футбол повече. В ПСЖ всички са там за кинтите на арабите
  • 2 Идеологъ

    2 1 Отговор
    Песеже - изкуствен сбирщайн, специален поздрав с песента на Лили Иванова "Не всичко е пари, приятелю"