Last news in Fakti

6 Април, 2023 13:40 1 654 5

Отстраниха Петър Ганев от Надзорния съвет на Левски

  • петър ганев-
  • левски-
  • надзорен съвет-
  • футбол

Общото събрание, на което в първа точка бе обсъдено „Вземане на решение за увеличаване капитала на ПФК Левски АД“, започна с известно закъснение

Отстраниха Петър Ганев от Надзорния съвет на Левски - 1

Петър Ганев вече не е част Надзорния съвет на Левски. Решението е взето по време на разглеждането на втора точка от дневния ред „Приемане на промени в състава на Надзорния съвет на Дружеството“.

Общото събрание, на което в първа точка бе обсъдено „Вземане на решение за увеличаване капитала на ПФК Левски АД“, започна с известно закъснение. На стадион „Георги Аспарухов“ в столицата пристигнаха председателят на Управителния съвет Даниел Боримиров, бившият изпълнителен директор Константин Баждеков, както и всички замесени ръководни фактори, сред които Ивков и мажоритарният собственик Наско Сираков.

Сираков каза преди началото на Общото събрание, че не се очаква нещо важно освен решенията за увеличаване капитала на клуба. Трета точка от дневния ред е „Разни“.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кухорог - 1914

    11 2 Отговор
    Закривай обора!

    Коментиран от #2

  • 2 Левски 1914

    3 6 Отговор

    До коментар #1 от "Кухорог - 1914":

    Те който трябваше на 09 09 2016г го закриха и ви доведоха Литекс обединен с Етрополе!

    Коментиран от #5

  • 3 Никой

    5 0 Отговор
    Продължавайте да искате ПАРИ от феновете.А вие без да чакате да ви поискат давайте за благополучието на Наско и Боримиров. Те от " Левски " са свикнали да вземат и като футболисти и сега като началници. Божков знаеше какво прави ?
  • 4 така ли

    5 0 Отговор
    Дани-.тъпото и той ще беси ?!..Като..Босгъз...
    ....
  • 5 и ти ли

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "Левски 1914":

    изкаш мазен курогъз....Чакай на .опашката...