Last news in Fakti

7 Април, 2023 09:00 1 650 2

Това е жестът, заради който Загорчич "изгоря" за ЦСКА (ВИДЕО)

  • златомир загорчич-
  • славия-
  • цска-
  • футбол-
  • бфс-
  • наказание

В един момент Загорчич отвърна на специфичен жест от един от феновете на Локо София, като в комбинацията присъстваха три пръста от едната ръка и след това дойде наказанието от съюза

Това е жестът, заради който Загорчич "изгоря" за ЦСКА (ВИДЕО) - 1

Дисциплинарната комисия към родната футболна централа наложи глоба от 3000 лева и наказание за 1 мач за Златомир Загорчич.

Това стана, след като воденият от Заги отбор на Славия беше елиминиран след загуба с 1:2 от Локомотив София при четвъртфиналите от турнира Sesame Купа на България. Веднага след края на мача в „Надежда“ сърбинът тръгна да се прибира в тунела на домакинския стадион, а домакински привърженици се приближиха към сърбина с български паспорт и двете страни започнаха словесни нападки.

В един момент Загорчич отвърна на специфичен жест от един от феновете на Локо София, като в комбинацията присъстваха три пръста от едната ръка и след това дойде наказанието от съюза.

В прикаченото видео може да видите и именно защо Загорчич няма да води Славия срещу ЦСКА в идния кръг от efbet Лига.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сандо

    3 0 Отговор
    БФС са най-добри в налагането на наказания.Във всичко останало са смрад и отпадък.
  • 2 2020

    2 1 Отговор
    Фенът може да обижда - за него и за отбора няма санкция, но когато по мъжки отвърнеш - санкция. БФС налага джендърство.....