Last news in Fakti

7 Април, 2023 15:30 1 709 3

Любо Пенев осъществи любопитен трансфер

  • любо пенев-
  • футбол-
  • хебър-
  • николас пенев

Така Николас ще получи възможност отново да работи със своя баща

Любо Пенев осъществи любопитен трансфер  - 1

Хебър осъществи любопитен трансфер. Тимът от Пазарджик привлече сина на Любо Пенев - Николас. Талантът идва от втория отбор на Септември.

Така Николас ще получи възможност отново да работи със своя баща, пише Спортал. Припомняме, че Любо Пенев пое треньорския пост на пазарджиклии преди три седмици, заменяйки Владимир Манчев.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 да да

    5 1 Отговор
    Ако момчето върви добре,нещо лошо!

    Коментиран от #2

  • 2 Да ама не

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "да да":

    Ти май хабер си нямаш, ама коментираш. За жалост след 18 години бутане Нико Пенев все още не става.
  • 3 Запознат

    0 0 Отговор
    Николас е добро и възпитано дете , но към този момент е далеч от футбола и Любо добре го знае. Това го пиша защото имам наблюдение на играта му в Септември. Много трябва да работи за да е титуляр в Хебър. Може да се лъжем много но лошото е че истината е само една и трябва да се казва. И престанете с тези реклами на децата на известните им родители които са постигнали успехите си с труд.