Last news in Fakti

5 Април, 2023 11:00 1 321 2

Голям скандал с нападател на Интер (ВИДЕО)

  • интер-
  • ромелу лукаку-
  • футбол

29-годишният Лукаку отпразнува попадението си, поставяйки пръст пред устата си

Голям скандал с нападател на Интер (ВИДЕО) - 1

Нападателят на Интер Ромелу Лукаку е бил обект на грозни расистки обиди от феновете на Ювентус по време на вчерашния първи полуфинал за купата на Италия (1:1). Именно белгийският национал вкара изравнителното попадение за „нерадзурите“, реализирайки дузпа в добавеното време.

29-годишният Лукаку отпразнува попадението си, поставяйки пръст пред устата си. Това му донесе втори жълт картон в двубоя и таранът на Интер трябваше да напусне терена преди край на мача.

През целия двубой белгиецът е бил обиждан на расова основа. Дори се появи видео от трибуните, на което се вижда как феновете на домакините скандират „маймуна“.

„Ромелу вкара дузпа в добавеното време. Преди, по време и след изпълнението, той беше обект на свирепа и гнусна расистка атака. Той празнува попадението си по същия начин, както го е правил винаги. Италианските власти трябва да предприемат мерки срещу расизма, а не да наказват жертвите на подобно отношение“, заяви агентът на нападателя Майкъл Йормарк от компанията „Roc Nation Sports“.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пешо

    1 0 Отговор
    скандала го направи съдията , мача щеше да се играе докато интер изравни
  • 2 Лост

    0 0 Отговор
    Не е само заради пръста.С другата ръка козируваше ,а след това си сложи и пръста пред устата.