Last news in Fakti

16 Април, 2023 12:30 2 436 1

Гуардиола: Искам Халанд да счупи всички възможни рекорди!

  • манчестър сити-
  • хосеп гуардиола-
  • футбол-
  • ерлинг холанд

Пред норвежецът обаче има още осем мача от първенството

Гуардиола: Искам Халанд да счупи всички възможни рекорди! - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола говори пред медиите след победата с 3:1 срещу Лестър във Висшата лига. Головата машина Ерлинг Холанд се разписа на два пъти в двубоя като така изравни постижението на Мохамед Салах от 32 гола. Пред норвежецът обаче има още осем мача от първенството.

"Искам той да счупи всички възможни рекорди, за които знаем или не знаем, че ни чакат. Това означава, че е много важен футболист и много решителен за отбора ни. Сега ни предстоят два дни възстановяване и след това ще пътуваме за Германия. Но още е рано да мислим за реванша", коментира Пеп след победата над "лисиците".


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Човек

    1 0 Отговор
    Затова го извади в 60-та минута, когато щеше да счупи рекорда на Меси за най-много голове в мач от Шампионска Лига. После се направи на ударен, че не знаел за този рекорд, нищо, че го е гледал от тъча, защото тогава беше треньор на Барса.