Last news in Fakti

16 Април, 2023 14:00 1 261 2

Звезда на Лацио претърпя автомобилна катастрофа с трамвай (ВИДЕО)

  • лацио-
  • чиро имобиле-
  • инцидент-
  • футбол-
  • трамвай

Широко разпространени съобщения в Италия потвърдиха, че централният нападател е участвал в сблъсък, при който колата му на практика е „унищожена“

Звезда на Лацио претърпя автомобилна катастрофа с трамвай (ВИДЕО) - 1

Нападателят на Лацио Чиро Имобиле е участвал в автомобилна катастрофа с трамвай близо до "Стадио Олимпико". Широко разпространени съобщения в Италия потвърдиха, че централният нападател е участвал в сблъсък, при който колата му на практика е „унищожена“.

Италия 24 съобщава, че инцидентът е станал в Рим, близо до Понте Матеоти, който е само на пет минути от "Стадио Олимпико", домашният терен на Лацио. Твърди се, че Имобиле е наранил ръката си, според Corriere dello Sport, въпреки че един човек е бил откаран в болница.

Докладът също така твърди, че Имобиле е казал на хората на мястото на инцидента, че трамваят е „минал на червен светофар“ и след това е осъществил контакт с неговото превозно средство. Той каза, както се вижда във видеоклипове, публикувани в социалните медии: „Трамваят мина през червен светофар. За щастие съм добре, само малко ме боли ръката.“ Имобили също придружи пострадалия до линейката, като разпита какво е състоянието му.

Звезда на Лацио претърпя автомобилна катастрофа с трамвай (ВИДЕО)

Имобиле, един от водещите голмайстори в историята на Серия А, беше в добра форма за клуба си този сезон и отбеляза за Лацио в събота вечерта от дузпа, когато "римските орли" победиха Специя с 3:0. В момента Лацио е втори в класирането на лигата с 61 точки, въпреки че остава на 14 изоставане от избягалия лидер Наполи.

Имобиле отбеляза 12 гола във всички турнири този сезон и остава капитан на Лацио. "Римските орли" ще се надяват, че той е способен да се завърне бързо, като следващият им мач е срещу Торино следващия уикенд.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алфа Сектант🤠

    2 0 Отговор
    Какъв е тоя бидон като голяма Лада Нива дето кара, да си вземе сега един Дъстър и да си свирука
  • 2 Щукар

    1 0 Отговор
    Нищо му няма,въпросът е ,че е мобиле,а не имобиле. Ще си купи ново превозно средство. Може и трамвай да купи на общината. Важното е ,че е жив Чирко.