Last news in Fakti

16 Април, 2023 16:30 3 016 0

Юрген Клоп: Наслаждавам се много!

  • ливърпул-
  • юрген клоп-
  • футбол-
  • висша лига

Ливърпул имаше цяла седмица между мачовете след равенството 2:2 миналата неделя срещу Арсенал, като разликата беше още по-голяма, след като мърсисайдци бяха избрани за мач в понеделник вечер

Юрген Клоп: Наслаждавам се много! - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на Ливърпул Юрген Клоп се надява да се видят резултати в мача с Лийдс след една седмица тренировки. Срещата от кръга във Висшата лига е в понеделник, 17-и април.

Ливърпул имаше цяла седмица между мачовете след равенството 2:2 миналата неделя срещу Арсенал, като разликата беше още по-голяма, след като мърсисайдци бяха избрани за мач в понеделник вечер. Това позволи на Клоп и играчите му да направят повече от просто да се съсредоточат върху възстановяването.

"Разбира се, че е различно. За толкова време можеш да преминеш през почти всичко, което е важно във футбола. Можете да работите върху защитата и атаката. Можете да наблегнете върху завършващия удар или издръжливостта, можете всичко", сподели Клоп преди гостуването на Лийдс.

"В такава дълга седмица имате наистина време за тренировка. Иначе имаме време само за възстановяване и да преразгледаме информацията в различни срещи. Това е седмица, в която отново се превръщаш в треньор, а не просто мениджър, който избира състава, определя тактиката и подобни неща. Наслаждавам се много", допълни германецът.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА