Last news in Fakti

16 Април, 2023 17:30 2 769 0

Луис Енрике е бил готов да води Челси още срещу Реал Мадрид

  • луис енрике-
  • футбол-
  • челси-
  • висша лига-
  • реал мадрид

Луис Енрике бе един от фаворитите за поста на старши треньор, заедно с освободения от Байерн Мюнхен Юлиан Нагелсман

Луис Енрике е бил готов да води Челси още срещу Реал Мадрид - 1

Луис Енрике е бил готов да поеме Челси след уволнението на Греъм Потър. Испанският специалист е искал да води отбора още срещу Реал Мадрид в Шампионска лига, съобщава AS.

Бившият селекционер на Испания е бил изненадан от решението на собственика Тод Боули да избере Франк Лампард за временен треньор на "сините", след като ръководството на лондончани освободи Потър в началото на месеца. Луис Енрике бе един от фаворитите за поста на старши треньор, заедно с освободения от Байерн Мюнхен Юлиан Нагелсман.

Тод Боули върна Франк Лампард в Челси заради факта, че кандидатите за постоянен мениджър на тима, биха предпочели да започнат работа в началото на следващия сезон. Това обаче не е бил случаят при Луис Енрике, според испанското издание той е бил мотивиран да води Челси още срещу добре познатият Реал Мадрид в Шампионска лига. "Сините" загубиха гостуването си на "Сантяго Бернабеу" с 0:2, а през седмицата ги очаква реванш в Лондон.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА