Last news in Fakti

18 Април, 2023 12:00 951 1

Ивайло Чочев вкара всички възможни голове този сезон

  • ивайло чочев-
  • цска 1948-
  • футбол-
  • голмайстор

Срещу Септември 30-годишният бивш национал изнесе поредния си урок, като вкара два гола

 Ивайло Чочев вкара всички възможни голове този сезон - 1


Имаше един филм с Морган Фрийман и Бен Афлек от началото на века - „Всички възможни страхове“, а този сезон в efbet Лига гледаме филма на продуцента, режисьора и актьора Ивайло Чочев - „Всички възможни голове“, пише "Мач Телеграф".

Срещу Септември 30-годишният бивш национал изнесе поредния си урок, като вкара два гола – единият бе виртуозно изпълнение на пряк свободен удар в духа на най-доброто от Дейвид Бекъм или Пламен Гетов. През този сезон Чочев е отбелязал по всички възможни начини във футбола – с ляв крак, с десен крак, с глава, от дузпа и от фаул. Най-много от тях са с левачката – цели осем, пет са отбелязани с глава, четири са от дузпи, а по един от пряк свободен удар и с десен крак. Попаденията му са вече 19, а всички нападатели са далеч зад него на опашката.

Феноменален е и мачът на Чочев срещу Ботев Враца, когато ЦСКА 1948 спечели с 5:2. Тогава халфът бележи с ляв крак, с глава, от дузпа и вкарва единственото си попадение с десен крак в този шампионат.

Иначе попаденията на дефанзивния халф до момента в елита са 42, на което могат да завидят и доста нападатели, като все пак голяма част от кариерата на футболиста мина в Италия, иначе попаденията му можеше да са доста повече. И въпреки това той продължава да бъде извън националния отбор, при положение, че избраниците на Кръстаич се издъниха тотално с Черна гора и Унгария.

Само 8 футболисти от играещите в момента efbet Лига имат повече голове от Чочев. С най-много попадения е капитанът на Локомотив Пловдив - Димитър Илиев - 82, следван от Галин Иванов (Славия, 77), Тодор Неделев (Лудогорец, 69), Станислав Костов (Локомотив Сф, 62), Исмаил Иса (Черно море, 60), Спас Делев (Лудогорец, 52), Кирил Десподов (Лудогорец, 46) и Бирсент Карагарен (ЦСКА 1948, 44).


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Булба67

    1 0 Отговор
    Добре( за Чочев) ,че е бивш национал , инче щеше да падне ,,плюване " и по него