Last news in Fakti

26 Април, 2023 18:36 1 312 0

Изкуствен интелект изготви своеобразен профил на №9 на Реал Мадрид

  • реал мадрид-
  • футбол-
  • карим бензема

Възрастта е ограничена до 21 години с идеята, че въпросният футболист би трябвало да бъде привлечен скоро от Реал Мадрид, за да има време да поиграе с Бензема, докато той все още е фактор на “Берабеу”

Изкуствен интелект изготви своеобразен профил на №9 на Реал Мадрид - 1

Капитанът на Реал Мадрид Карим Бензема вече е на 35 години и е логично клубът да се оглежда за негов наследник. Във връзка със съвременните технологии испанската компания Olocip, която се занимава с развитие и внедряване на изкуствения интелект в различни области, изготви своеобразен профил на футболиста, който един ден да вземе “деветката” от французина.

Условията са даденият играч да не е по-възрастен от 21 години, да е типичен централен нападател, да играе редовно за своя клуб и да е с рейтинг поне 80 от скалата 0-100 въз основа на оценките си в различни показатели като игра в атака, игра в защита и т.н., изготвени от Olocip.

Възрастта е ограничена до 21 години с идеята, че въпросният футболист би трябвало да бъде привлечен скоро от Реал Мадрид, за да има време да поиграе с Бензема, докато той все още е фактор на “Берабеу”.

В крайна сметка на първо място според изкуствения интелект е класиран Гонсало Рамош (21 г.) от Бенфика, който предизвика фурор на Мондиала в Катар. Португалският национал е с рейтинг 92, а през сезона досега има 25 гола и 11 асистенции в 42 мача за клуба от Лисабон.

На втора позиция с рейтинг 88 се нарежда Фоларин Балогун (21 г.). Той е собственост на Арсенал, а в момента е под наем в Реймс, където може да се похвали с 19 попадения и 3 асистенции в 33 двубоя.

Трети с рейтинг 80 е младежкият национал на Франция Елие Уахи (20 г.). Юношата на Монпелие е с 13 гола и 4 асистенции в 28 срещи.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА