Last news in Fakti

26 Април, 2023 18:55 2 621 0

Ливърпул рискува с халф на Манчестър Сити

  • манчестър сити-
  • калвин филипс-
  • ливърпул-
  • футбол

Юрген Клоп е готов да даде шанс на 27-годишния Филипс, за когото мърсисайдци са склонни предложат 35 милиона паунд

Ливърпул рискува с халф на Манчестър Сити  - 1

Халфът на Манчестър Сити Калвин Филипс е поредният играч на тази позиция, свързван с Ливърпул. Английският национал бе привлечен на "Етихад" през миналото лято срещу 50 милиона паунда, но така и не успя да се пребори за титулярно място в състава на Джосеп Гуардиола. Поради тази причина той е готов да потърси нов вариант, а и "гражданите" едва ли ще имат нещо против да се разделят с него.

Според "Мирър" Юрген Клоп е готов да даде шанс на 27-годишния Филипс, за когото мърсисайдци са склонни предложат 35 милиона паунда. Уест Хам също има интерес към Филипс, който обаче предпочита да премине на "Анфийлд", защото така смята, че има по-голям шанс да си спечели място в английския национален отбор за Евро 2024.

Ливърпул планира да привлече поне двама нови полузащитници през това лято.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА