Last news in Fakti

26 Април, 2023 20:40 1 347 1

Нюкасъл готов да плати 35 милиона евро за звезда на Интер

  • марцело брозович-
  • нюкасъл юнайтед-
  • еди хау-
  • нюкасъл-
  • футбол-
  • интер

Мениджърът Еди Хау има желание да подсили отбора си през лятото, след като се очертава „свраките“ да участват в Шампионската лига

Нюкасъл Юнайтед е готов да плати 35 милиона евро за полузащитника на Интер и Хърватия Марцело Брозович. Мениджърът Еди Хау има желание да подсили отбора си през лятото, след като се очертава „свраките“ да участват в Шампионската лига. Зашеметяващата победа с 6:1 над Тотнъм в неделя изкачи тима до третото място в таблицата на Висшата лига.

Според хърватското издание Sportske Novosti, Нюкасъл гледа на Брозович като една от основните си цели за лятото. Смята се, че пристигането му ще даде шанс на Бруно Гимараеш да премине в по-атакуваща роля.

Барселона също се интересува от хърватския национал, който има 85 мача за родината си, а и Ливърпул също следи ситуацията му. Но подкрепяният от Саудитска Арабия Нюкасъл има финансовата мощ да улесни сделката за Брозович, който стартира само в 13 мача в Серия А този сезон. Очаква се от „Сейнт Джеймсис Парк“ да му предложат договор със солидна заплата, за да го изкушат да премине при тях.

Брозович, който се присъедини към Интер от Динамо Загреб през 2015-а година, има договор до 2026-а година. Той има повече от 300 мача за „нерадзурите“, като е допринесъл с 30 гола и 38 асистенции. Той спечели титлата в Серия А и Купата на Италия по време на осемгодишния си престой в клуба. Полузащитникът също така достигна финал на Световното първенство с Хърватия през 2018-а и полуфинал през миналата година на Мондиала в Катар.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българин

    0 0 Отговор
    Фичо пичо от цска с конската глава