Last news in Fakti

27 Април, 2023 11:05 2 574 1

Големи промени в ЦСКА за шампионското дерби с Лудогорец

  • цска-
  • футбол-
  • лудогорец-
  • юрген матей-
  • джонатан линдсет-
  • брадли де нойер-
  • маурисио гарсес

Сред титулярите на сръбския специалист ще се завърнат капитанът Юрген Матей, Джонатан Линдсет, Брадли де Нойер и Маурисио Гарсес

Големи промени в ЦСКА за шампионското дерби с Лудогорец - 1

Саша Илич ще се довери на четирима футболисти, които остави на резервната скамейка в Благоевград, за предстоящото в неделя дерби с Лудогорец. Сред титулярите на сръбския специалист ще се завърнат капитанът Юрген Матей, Джонатан Линдсет, Брадли де Нойер и Маурисио Гарсес. Първите двама бяха съхранени срещу Пирин, тъй като висяха с картони. Нидерландецът е с 8 официални предупреждения от началото на сезона, а норвежецът – с 4.

При следващия случай, в който те бъдат декорирани в жълто, ще бъдат наказани. За левия халфбек Де Нойер пък се натрупаха доста мачове през пролетта, като той бе взел участие във всяка от първите 9 срещи след зимното прекъсване в шампионата. Освен това се представи доста слабо в дербито с Левски, а направи и дузпа в последните минути, която можеше да коства загуба на отбора.

Това бяха причините нидерландецът да остане резерва срещу Пирин, но той ще се завърне сред титулярите срещу Лудогорец, като Саша Илич ще разчита много на острите му включвания по левия фланг. От първата минута ще стартира и Гарсес.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българин

    0 0 Отговор
    Съдия гриша ганчев вар фичо кирпичо