Last news in Fakti

3 Май, 2023 10:10 703 0

Франк Лампард: Беше удоволствие да се играе срещу нас през първата част

  • франк лампард-
  • челси-
  • арсена-
  • футбол-
  • висша лига

Специалистът изтъкна като основна причина за негативния развой на срещата лошия начин, по който неговите играчи са влезли в мача

Франк Лампард: Беше удоволствие да се играе срещу нас през първата част - 1

Мениджърът на Челси - Франк Лампард, сподели мнението си след загубата на “сините” от Лондон с 1:3 в дербито срещу Арсенал от 34-ия кръг на Висшата лига. Специалистът изтъкна като основна причина за негативния развой на срещата лошия начин, по който неговите играчи са влезли в мача.

„Не играхме достатъчно добре през първото полувреме. Това само потвърждава резултата. Второто полувреме беше много по-добро, но първата част вече си беше казала своята дума. През първото полувреме беше удоволствие да се играе срещу нас във всички аспекти. През второто полувреме играхме много повече като отбор. Трудно ни е да възприемем този резултат, защото искахме да спечелим”, каза Лампард, цитиран от ВВС.

В момента Челси се намира на 12-о място в класирането на Висшата лига има актив от скромните 39 точки след 33 изиграни срещи. Франк Лампард е третият наставник на отбора от началото на сезона, като първият наставник на клуба през настоящата кампания - Томас Тухел, бе уволнен още през септември.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА