Last news in Fakti

20 Май, 2023 10:00 2 891 8

Обсада на "Колежа": Стана страшно!

  • локомотив софия-
  • футбол-
  • ботев пловдив

Причина за това бе сериозното присъствие на ядосани фенове около Трибуна Изток на "Колежа" след четвъртата поредна загуба на "канарчетата" у дома, при това без отбелязан гол

Обсада на "Колежа": Стана страшно! - 1

Повече от час и половина след края на двубоя с Локомотив София от efbet Лига, загубен с 0:2 на стадион "Христо Ботев", играчи и треньори на Ботев Пловдив успяха да напуснат съоръжението.

Причина за това бе сериозното присъствие на ядосани фенове около Трибуна Изток на "Колежа" след четвъртата поредна загуба на "канарчетата" у дома, при това без отбелязан гол.

Около стадиона се концентрира голямо количество полиция, като три буса с униформени бяха нужни, за да ескортират играчите и треньорите на Ботев, които бяха изпратени с освирквания и обиди.

Припомняме, че малко след последния съдийски сигнал ядосани фенове на Ботев нахлуха на терена и накараха играчите на "жълто-черните" да свалят фланелките си.

Стигна се до опит да бъде щурмувано пространството във вътрешността на стадиона, но полицейски служители и частни охранители го осуетиха.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИВАН

    23 2 Отговор
    Тотална маймунизация ... яяяя, колко излишна човешка маса и енергия - играчи, запалянковци, ченгета ... я бегайте всички да работите нещо
  • 2 СЪВЕТ

    10 3 Отговор
    Да ги оставим да се избият и всичко ще се оправи
  • 3 дядо поп

    16 2 Отговор
    Какъв колеж , какви пет лева , чисто килийно училище! Отбор прокудил най успешните си треньори и играчи , продължават да се съобразяват с малоумната си агитка!
  • 4 Гаглей

    9 4 Отговор
    Мани мани нов стадион, красота, публика, атмосфера. А те 4 мача под ред нямат гол да не говорим за победа. Много ясно, че ще нахлуят. Строителя си свършил работата, феновете си свършили работата, пълнят си стадиона. А ония мишоци ги е страх от топката.
  • 5 Бегай !

    9 4 Отговор
    "Колежа" !? Пловдивски селяци.
  • 6 гост

    21 0 Отговор
    Първенството се нарича ЕФБЕТ ЛИГА. То е собственост на КОМАРДЖИЙНИЦАТА "Ефбет", която печели от залози! Естествено, че отборите ще играят по нейната свирка за да печели тя. Няма нищо, което да не е нагласено. Друг е въпросът за т.н. "БЪЛГАРСКО" първенство. Вижте във всеки мач по колко българи играят и в двата тима. Не повече от 3-до 5. Всичко останало е от 4-та конгоанска до 7-ма бразилска лига. Но според журналята всичките са "звезди". Как все още има хора, които да са "запалянковци" ???
  • 7 Лумпенизацията

    4 1 Отговор
    е повсеместна. Тези действия са хулиганство откъдето и да го погледнеш.
  • 8 Президен на Ботев

    3 0 Отговор
    Феновете нищо не разбират от БГ футбол. Реално в този мач спечели ръководството, както на Локо София, така и на Ботев. И то печалбата не са жалките и ненужни 3 точки, шест цифрени суми