Last news in Fakti

20 Май, 2023 09:40 2 153 2

Феновете на Ботев Пловдив свалиха фланелките на футболистите (ВИДЕО)

  • ботев пловдив-
  • футбол-
  • фенове-
  • фланелки

Някои от футболистите видимо не искаха да свалят фланелката си, а капитанът на Ботев Виктор Генев се опитваше да успокои феновете и си личеше, че не е щастлив от случващото се

Феновете на Ботев Пловдив свалиха фланелките на футболистите (ВИДЕО) - 1

Феновете на Ботев Пловдив изпълниха заканата, която бяха дали преди няколко дни, когато заявиха, че ако няма промяна, ще накарат футболистите да свалят фланелките си.

След загубата на „канарчетата“ от Локомотив София, привърженици на тима слязоха на терена и поискаха от футболистите да свалят тениските си. Някои от тях бяха струпани и хвърлени на центъра на терена.

Някои от футболистите видимо не искаха да свалят фланелката си, а капитанът на Ботев Виктор Генев се опитваше да успокои феновете и си личеше, че не е щастлив от случващото се.

Повече може да видите във видеото!


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Здрасти

    2 5 Отговор
    Селски отбор със селски привърженици
  • 2 Отвратително

    1 2 Отговор
    Пълни селяни и селски изпълнения в иначе красивия Пловдив.