Last news in Fakti

20 Май, 2023 10:30 954 0

Тежки обвинения към бивши и настоящи шефове на Ювентус! Ново наказание виси със страшна сила!

  • ювентус-
  • обвинения-
  • серия а-
  • футбол

Делото ще се проведе през юни, а сред потенциалните наказания за „бианконерите“ са финансови санцкии, но и наказание с отнемане на точки от актива

Тежки обвинения към бивши и настоящи шефове на Ювентус! Ново наказание виси със страшна сила! - 1

Ювентус и седем бивши и настоящи директори на клуба, включително Андреа Аниели и Фабио Паратичи, са обвинени от Италианската футболна федерация (FIGC) в използване на "плащателни маневри" върху заплатите на играчите.

Според „Гадзета дело Спорт“ прокурорът Джузепе Кине е повдигнал обвинения срещу Юве и директорите: Андреа Аниели, Павел Недвед, Фабио Паратичи, Федерико Керубини, Джовани Мана, Паоло Морганти и Стефано Брагин в споразуменията за „подмолни“ плащания за играчите.

Делото ще се проведе през юни, а сред потенциалните наказания за „бианконерите“ са финансови санцкии, но и наказание с отнемане на точки от актива.

Не е ясно колко наказателни точки могат да бъдат отнети, но това ще се промени, след като "бианконерите" получат окончателното наказание за предишния случай в понеделник, 22 май. Отново според „Гадзета“ федерацията иска да разреши и двата случая преди края на юни, така че наказанията да бъдат присъдени за сезон 2022/23.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА