Last news in Fakti

13 Юни, 2023 10:10 1 309 1

Още един вариант за треньор на Левски

  • илия груев-
  • футбол-
  • левски-
  • треньор

Юношата на „сините“ се смяташе за актуално име на няколко пъти, но все се разминаваше със завръщане у дома

Още един вариант за треньор на Левски - 1

Не само чужденци са вариантите пред Левски за нов треньор. Твърди се, че сред тях има и още един българин освен Станимир Стоилов, който е избор номер 1 в сърцата на феновете. На „Герена“ отново са обсъдили вариант с привличането на Илия Груев, пише в днешния си брой вестник "Мач Телеграф".

Както е известно, юношата на „сините“ се смяташе за актуално име на няколко пъти, но все се разминаваше със завръщане у дома. Една от причините е, че той имаше и ангажименти с клубове в Германия. За последно бе част от Вердер. В момента обаче Груев е свободен и мнозина съветват Наско Сираков, както и останалите водещи фактори на „Герена“ да се обърнат към него, а не да търсят чужденец на всяка цена.

В същото време Саво Милошевич, който е спряган за един от основните фаворити за поста, обяви в родината си, че вече има нова работа. „Знам какво ще бъде бъдещето ми, но сега няма да ви разкривам повече подробности. Обещал съм, но скоро ще разберете всичко“, обяви бившият нападател.

Иначе вчера се появиха и други имена, които са били предлагани на „сините“. Сред тях са били Оскар Гарсия и Игор Ангелоски.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ники

    0 0 Отговор
    ХА ХА ХА,не говорете глупости....