Last news in Fakti

8 Юли, 2023 09:00 1 039 0

Ботев Пловдив близо до финализирането на силен трансфер в Италия

  • антоан бароан-
  • футбол-
  • ботев пловдив-
  • трансфер италия

Наскоро на Апенините писаха, че той е цел на тим от Серия "Б", но няма да е изненада, ако го видим и в елита

Ботев Пловдив близо до финализирането на силен трансфер в Италия - 1

Ботев Пловдив е близо до финализирането на силен изходящ трансфер. Нападателят Антоан Бароан ще подсили клуб в Италия, чието име все още се пази в тайна. Наскоро на Апенините писаха, че той е цел на тим от Серия "Б", но няма да е изненада, ако го видим и в елита. Прокуристът на "жълто-черните" Асен Караславов е в Италия, за да завърши сделката на място.

В същото време ръководствата на Локомотив и Ботев се срещнаха с полицията в Пловдив, относно предстоящото дерби помежду им на "Лаута". Двата клуба обаче не стигнаха до разбирателство по най-важния въпрос - за феновете. Очаква се да има нова среща и да края на седмицата, или най-късно в началото на следващата, да се вземе окончателното решение.

Вариант номер едно, който е бил обсъждан е дербитата от редовния сезон да са без гостуващи агитки. Нещо, с което от Ботев Пловдив не са съгласни. От полицията пък са заявили, че ще окажат нужното съдействие и са оставили всичко в ръцете на клубовете, които да се разбират помежду си. Очаква се Ботев и Локо все пак да стигнат до съгласие и следващата неделя на "Лаута" да има 150-200 привърженици на "жълто-черните" на централната трибуна.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА