Last news in Fakti

12 Юли, 2023 21:00 1 823 1

Мбапе стартира тренировки скрит на спокойствие, кмет му помага

  • килиан мбапе-
  • футбол-
  • псж

Голмайсторът бе видян на стадиона "Роже Фори" в Тор, близо до Авиньон, а за него лична грижа е поел кметът на града, който обещал на нападателя да не разгласява, че той е там

Мбапе стартира тренировки скрит на спокойствие, кмет му помага - 1

Най-дискутираният футболист и това лято Килиан Мбапе се покри в малко френско градче, за да се готви на спокойствие. Той трябваше да започне подготовка с ПСЖ на 17 юли, но изненадващо реши да стартира сам с тренировките на спокойствие.

Голмайсторът бе видян на стадиона "Роже Фори" в Тор, близо до Авиньон, а за него лична грижа е поел кметът на града, който обещал на нападателя да не разгласява, че той е там, пише Le Parisien.

Мбапе е придружаван от няколко членове на семейството си, включително баща си. Нападателят проведе индивидуално занимание, а в същия ден част от състава на парижани поднови тренировки в новия център в Поаси.

Световният шампион за 2018 година и вицешампион от Катар 2022 се възползва от допълнителна седмица почивка и трябва да се присъедини отново към съотборниците си на 17 юли. 24-годишният футболист, чието бъдеще в парижкия клуб е под въпрос след публичния му отказ да удължи договора си това лято, не изчака тази дата.

Видео, заснето тайно от жител на Тор, показва как Килиан Мбапе прави няколко скока и тича по терена на стадиона. Кадрите, публикувани в социалните мрежи, направиха публично достояние присъствието му на стадиона.

Кметството на Тор, което е собственик на стадиона, отказва да оповести пристигането на играча, който миналата седмица пътува до Камерун, но мачът, в който трябваше да участва там бе отменен от съображения за сигурност.

"Няма да коментирам нищо", заяви кметът Ив Байон дьо Нойер пред Le Parisien.

"Не искаме никакви бунтове, свързани с пристигането му, трябва да го запазим възможно най-дискретно", каза местен източник.

За идването на Мбапе стадионът бе специално заключен, а местният футболен клуб изобщо не е ангажиран с посещението на звездата. Стадионът е охраняван от общинската полиция, която отблъсна любопитните зрители, насъбрали се вече в сряда сутринта, за ад видят звездата.

Очакванията са Мбапе ще остане в Тор до неделя, а запознатите искат да запазят в тайна точния му график на тренировки, за да не го безпокоят.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Заключен стадион

    0 2 Отговор
    И блокиран цял град.Важен е.