Last news in Fakti

13 Юли, 2023 09:00 3 083 5

Английски национал си вкара автогол със стюардеса (ВИДЕО)

  • джак грийлиш-
  • манчестър сити-
  • футбол-
  • стюардеса

Доли бе принудена да заключи акаунтите си в социалните мрежи, след като стана ясно, че е била хваната в крачка с Джак, който има сериозна приятелка - Ребека

Английски национал си вкара автогол със стюардеса (ВИДЕО) - 1

Английският национал Джак Грийлиш от спечелилия требъл Манчестър Сити изглежда си вкара автогол на Ибиса, където бе заснет на гали краката на брюнетка, която е неотлъчно до него.

Според британските медии това е стюардеса от "Бритиш еъруейз" на име Доли, която си пада по лукса и не крие, че е сбъднала мечтата си да пътува до шикозни дестинации от близо година.

Доли бе принудена да заключи акаунтите си в социалните мрежи, след като стана ясно, че е била хваната в крачка с Джак, който има сериозна приятелка - Ребека. Двамата са заедно от 16 годишни, а в момента тя е на почивка отделно от него в Италия.

Забежката на Грийлиш идва скоро след друга, след като доскоро изданията твърдяха, че той изневерява на гаджето с телевизионна водеща.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Копилот

    5 0 Отговор
    Това е физиологически невъзвожно.
  • 2 Така е,

    7 0 Отговор
    не само нашите футболисти са тъпи ....
  • 3 Последния Софиянец

    3 0 Отговор
    Он само я гали, аз направо щях да го пъхна до лакътя
  • 4 Факт

    2 0 Отговор
    Това момче май здраво кърка...той на всички купони изглежда меко казано натряскан...върви като ударен от влак..а погледът му казва всичко..."аз къде съм мам..му"..млад англичанин с милиони какво да прави освен да пие и да чу..а...къде е изненадата не знам..
  • 5 Тоя

    2 0 Отговор
    Ще бъсе нещо като много приди него бест,божинката,гаскойн
    Огромен талант но пълно ако като човек
    И ще пропилее всичко по жени и пиячка
    Поне хубава да беше