Last news in Fakti

13 Юли, 2023 11:02 1 719 6

Лудогорец "бие шута" на Петев при отпадане от Балкани

  • ивайло петев-
  • футбол-
  • лудогорец-
  • балкани-
  • шампионска лига

Лудогорец загуби с 0:2 гостуването на Балкани от първия квалификационен кръг на Шампионската лига. Изключително слабото представяне на разградчани на стадион “Фадил Вокри” в Прищина разклати сериозно стола на треньора Ивайло Петев, пиша “Тема Спорт”. Тимът му бе надигран по всички показатели от първенеца на Косово и дори можеше да допусне по-унизително поражение. При провал на Лудогорец на толкова ранен етап от похода към групите на ШЛ, то почти сигурно Петев ще трябва да си търси нова работа. Реваншът срещу Балкани е на 19 юли, сряда, от 21:00 часа на стадион “Хювефарма Арена”. Преди това обаче има друг мач. “Орлите” започват първенството с гостуване на абсолютния дебютант в елита Крумовград. Двубоят е утре от 21:00 часа и ще се играе на базата на Ботев (Пловдив). Интересното е, че преди 10 години Петев бе уволнен от Лудогорец след поражение на старта на евротурнирите, последвано от такова и в шампионата. На 17 юли 2013-а разградчани отстъпиха с 1:2 при гостуването на Слован (Братислава) в пресявките за Шампионската лига. Само три дни по-късно падна с 0:1 от тогавашния новак в Първа лига Любимец и това доведе до освобождаването на наставника. На негово място застана Стойчо Стоев, който изведе тима до 1/8-финал в Лига Европа. Петев продължава да няма успех с Лудогорец в евротурнирите. Балансът му вече е 1 равенство и 3 загуби, при голова разлика 4:8. За отбелязване е, че той не е елиминирал съперник на континенталната сцена. С АЕЛ Лимасол има 1 победа и 3 поражения, а с Динамо (Загреб) - 4 загуби. Лудогорец често се разделя с наставници след неизпълнени цели в евротурнирите. От последните наставници така си тръгнаха Валдас Дамбраускас и Павел Върба.

Лудогорец "бие шута" на Петев при отпадане от Балкани - 1

Лудогорец загуби с 0:2 гостуването на Балкани от първия квалификационен кръг на Шампионската лига. Изключително слабото представяне на разградчани на стадион “Фадил Вокри” в Прищина разклати сериозно стола на треньора Ивайло Петев, пиша “Тема Спорт”.

Тимът му бе надигран по всички показатели от първенеца на Косово и дори можеше да допусне по-унизително поражение. При провал на Лудогорец на толкова ранен етап от похода към групите на ШЛ, то почти сигурно Петев ще трябва да си търси нова работа.

Реваншът срещу Балкани е на 19 юли, сряда, от 21:00 часа на стадион “Хювефарма Арена”. Преди това обаче има друг мач. “Орлите” започват първенството с гостуване на абсолютния дебютант в елита Крумовград. Двубоят е утре от 21:00 часа и ще се играе на базата на Ботев (Пловдив).

Интересното е, че преди 10 години Петев бе уволнен от Лудогорец след поражение на старта на евротурнирите, последвано от такова и в шампионата. На 17 юли 2013-а разградчани отстъпиха с 1:2 при гостуването на Слован (Братислава) в пресявките за Шампионската лига. Само три дни по-късно падна с 0:1 от тогавашния новак в Първа лига Любимец и това доведе до освобождаването на наставника. На негово място застана Стойчо Стоев, който изведе тима до 1/8-финал в Лига Европа.

Петев продължава да няма успех с Лудогорец в евротурнирите. Балансът му вече е 1 равенство и 3 загуби, при голова разлика 4:8. За отбелязване е, че той не е елиминирал съперник на континенталната сцена. С АЕЛ Лимасол има 1 победа и 3 поражения, а с Динамо (Загреб) - 4 загуби.

Лудогорец често се разделя с наставници след неизпълнени цели в евротурнирите. От последните наставници така си тръгнаха Валдас Дамбраускас и Павел Върба.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 рррр

    5 1 Отговор
    Събличай!
  • 2 Специалиста

    4 4 Отговор
    Домуза така разбра, съблечения не става за тая работа, няма манталитета! След 10 дена ще вземе Супата да му тренира орловите гарги!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 5+5

    3 3 Отговор
    на кого му пука за този!?...
  • 5 КВО ДА КАЖЕМ

    3 4 Отговор
    За Левски и ЦСКА......скоро не са помирисвали групи от всякакви турнири....
  • 6 тия милите

    0 0 Отговор
    ОТ ЛУДОГОРЕЦ МАЙ СА МАЗОХИСТИ С ИЗБОРА НА ПЕТЕВ ЗА ТРЕНЕР ИМА ТОЛКОВА ДРУГИ ПО КАЧЕСТВЕНИ ТРЕНЬОРИ У НАС ,ЧЕ СЕ ЧУДЯ КОЙ ИМ ГО ЗАВЕДЕ ТРЯБВА ДА СИ ГОЛЯМ ЛАИК ДА ГО ПОСТАВИШ В ТОЯ ОТБОР ДА ГО РЪКОВОДИ