Last news in Fakti

13 Юли, 2023 11:24 1 738 7

Играч забърка поредна каша в Левски

  • здравко димитров-
  • левски-
  • футбол

От няколко дни на "Герена" не са виждали очите му

Играч забърка поредна каша в Левски - 1

Крилото Здравко Димитров забърка поредна каша в Левски, твърди "Мач Телеграф" в днешния си брой. От няколко дни на "Герена" не са виждали очите му.

Той трябваше да тренира с втория отбор на "сините" под ръководството на Христо Арангелов, с когото се познават от Септември София. Първоначално Димитров започна да пропуска по едно или две занимания, а от известно време се е загубил съвсем.

В началото обясненията му са били, че говори с различни отбори. Желанието му било да се завърне в Турция, където бе преотстъпен от "сините" на Сакаряспор. Комшиите обаче се отказаха от възможността да го откупят и го върнаха на "Герена". Там първоначално бяха готови да му дадат шанс, но след това се отказаха.

В Левски смятат, че Здравко Димитров е поел в посока Локомотив София. Наскоро се заговори, че "червено-черните" са готови да му подадат ръка. "Железничарите" имат нужда от нови попълнения, след като анонсираха само 17 футболисти за старта на сезона.

"Каза, че си реди трансфер в Локомотив София и не сме го виждали", обявиха "сините" пред "Мач Телеграф".

В "Надежда" обаче обявиха същото. "Няма такова нещо", категорични са от ръководството на тима. "Нито веднъж Здравко Димитров не е влизал в нашите сметки", твърдят шефовете на "червено-черните".


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Факултета

    7 0 Отговор
    Защо не проверите във "Фалкутета"ва

    Коментиран от #2

  • 2 Бай Ламби

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "Факултета":

    И ка да го разпознаят у Факултета бре?!?!Чи то там има иляди кът него!Или викаш да хващат първия дет прилича на него и да го водят на стадиона да тренира.Па може да се окаже и по-добър новодошлия.
  • 3 влък

    0 0 Отговор
    Кашата не се препоръчва за ядене,защото съдържа много живак и други вещества, извлечени от двете нули.
  • 4 червена коприна

    1 0 Отговор
    Кака наша(е) ва е по-за ядене.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 фен

    3 1 Отговор
    Здравче удари една чи кия за кака Илияда ще ти се радва като малко дете!
  • 7 да да

    0 0 Отговор
    много църно е момчето....И с тези мурафети не става....