Last news in Fakti

26 Юли, 2023 18:00 944 0

Де Хеа в списъка на Байерн Мюнхен за желани вратари

  • давид де хеа-
  • футбол-
  • байерн мюнхен-
  • ян зомер-
  • интер

Шампионите на Бундеслигата търсят активно нов вратар, който да замени Ян Зомер, тъй като швейцарецът е близо до преминаване в Интер

Де Хеа в списъка на Байерн Мюнхен за желани вратари - 1

Байерн Мюнхен е включил в своя списък с желани вратари Давид Де Хеа, съобщава “Спорт Билд”. Шампионите на Бундеслигата търсят активно нов вратар, който да замени Ян Зомер, тъй като швейцарецът е близо до преминаване в Интер. Специфичното е, че всеки нов страж трябва да е подготвен и да седне на скамейката в даден момент, тъй като Мануел Нойер, който е и капитан на отбора, все още не е възстановен, но скоро също ще бъде готов за игра.

Все още не е ясно каква заплата евентуално ще поиска испанеца, след като до този момент получаваше по почти 20 милиона паунда в Манчестър Юнайтед. Испанецът обаче напусна “Олд Трафорд” след 12 години вярна служба, след като не успя да се разбере с ръководството за нов договор, а “червените дяволи” привлякоха Андре Онана за негов заместник. Баварците са свързвани с още редица вратари като Гиорги Мамардашвили от Валенсия, Роберт Санчес от Брайтън и Войчех Шчесни от Ювентус.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА