Last news in Fakti

28 Юли, 2023 08:30 5 087 10

Николай Костов: Имаше неприятности и на пейките

  • николай костов-
  • футбол-
  • левски-
  • шкупи-
  • севрна македония

Теренът бе изключително лош и заради това играхме с тази система на игра

Николай Костов: Имаше неприятности и на пейките - 1

Треньорът на Левски - Николай Костов, говори пред журналисти след успеха на "сините" с 2:0 над Шкупи в първи дуел от втория квалификационен кръг за Лига на конференциите. На брифинга Костов потвърди, че е избрал схемата на игра за своя отбор според терена, а също така похвали всички свои футболисти при успеха на "Тоше Проески" в Скопие.

„Изключително сложен мач като игра за нашия отбор, няма как да говорим за качество. От първата до последната минута изиграхме изключителен мач. Радвам се, че победихме. Поздравявам футболистите и публиката, така че сме доволни от резултата и играта. Ако можем да наречем футбол тази игра...“.

„Теренът бе изключително лош и заради това играхме с тази система на игра. Няма как да се получи комбиниране на такова игрище. Рикардиньо игра с някакви болежки още преди мача и не беше излекуван. Що се отнася до ротациите за Локо София, ще има вероятно такива“, продължи треньорът на Левски.

„Разбрах за инцидентите с феновете, съжалявам много за което. Очакваха се такива провокации и от двете страни навярно. Благодарих вече на феновете за подкрепата. Дано няма пострадали от всичко това, тъй като спортът е да обединява хората, а да няма неприятности“.

„Емоциите са завишени, няма как да няма дрязги между пейките. По едно време всички бяхме на крака. Имаше неприятни неща, които не трябваше да се случват. Резултатът е добър. Доволни сме от него, но ще подходим сериозно за реванша и няма да подценим противника, тъй като условията ще бъдат различни. След като имаме два гола аванс, фаворитът сме ние. Ние и преди мача бяхме такъв. Според условията, изиграхме добър мач на този терен. Кристиан Димитров е един много ценен футболист за нашия отбор, особено след като Ноа напусна нашия отбор. Няма смисъл да го хваля пред вас. Надявам се той да подобрява и играта си“.

„Надявам се да бъдем подкрепени от нашата публика. Имаме апел към тях, тъй като нашият отбор има нужда. Голямо количество от наши футболисти, които имат нужда. Благодаря им и за днес“, каза Костов.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 милиционер

    17 4 Отговор
    не е ли време да се отнеме правото на домакинство на неандерталците !?
  • 2 Неизвестни извършители

    7 1 Отговор
    Трима хоспитализирани българи, от които единят е с прободни рани в стомаха и пробит черен дроб.
  • 3 България

    4 6 Отговор
    Истината : Българските ултраси от Левски са бити от албанците в албанския квартал на Скопие .Тук няма и един замесен македонец .Оплакванията отправете към албанците .Ще научите и албанското ме име и ще разберете че всичко случило се е бой между запалянковци и тук политика няма .

    Коментиран от #8, #9, #10

  • 4 в кратце

    1 0 Отговор
    Ша купи.
  • 5 Кандидат Милионер

    13 1 Отговор
    Как е лицензиран този стадион се чудя...Хахах тревата им на бабунки расте и като ритат се вдига прах, а топката подскача при пасове....И терена грозен,и футбола им грозен...
  • 6 УЕФА-Мафия

    13 1 Отговор
    За пръв път виждам мач от евротурнири да се играе на такъв терен, как така от УЕФА са им разрешили???
  • 7 Джоко

    12 1 Отговор
    Тия измекяри са анадолска провинция! Какъв ЕС каква Европа!? Нов стадион, а терена самоковска нива.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Тъй де

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "България":

    Ама когато някой циганин отиде в Германия и започне да краде, да бие и да си прави своите си "цигански" маймунджулуци като го закопчеят полицаите в паспорта му пише - Българин. Иди обяснявай на германците, че не е ! И в случая е същото!
  • 10 Сандо

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "България":

    Едно от малкото хубави неща,които направи Иван Костов за България е,че не допусна тия варвари на българска земя.