Last news in Fakti

31 Юли, 2023 09:00 2 545 2

Мбапе намекна за обрат в живота и ново начало (СНИМКА)

  • килиан мбапе-
  • псж-
  • футбол-
  • реал мадрид-
  • карти

Мнозина видяха в тази снимка намек, че Мбапе вече е взел решение за бъдещето и то не е свързано с ПСЖ

Мбапе намекна за обрат в живота и ново начало (СНИМКА) - 1

Звездата на Пари Сен Жермен - Килиан Мбапе, публикува изключително любопитна снимка в социалните мрежи. На нея се виждат три карти за игра на маса в интересна комбинация - 9 спатия, 9 каро и 9 купа.

Числото 999 в нумерологията означава, че е дошло време за началото на нещо ново, за обрат в живота на човек. Мнозина видяха в тази снимка намек, че Мбапе вече е взел решение за бъдещето и то не е свързано с ПСЖ. За час публикацията му бе харесана от 1,5 млн. души, а в голяма част от коментарите се четяха поздрави за преминаването му в Реал Мадрид.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пешо Кюстендилецо

    5 1 Отговор
    Ясно, ще се качва пак на дървото.
  • 2 Ембабе Емдеде от Францие

    4 0 Отговор
    Здравейте аз съм Ембабе Емдеде от Францие и много искам да отида в Реал Мадрид но Карло Анчелоти не ми дава и казва че има най добрите нападатели на света в лицето на Винисиус и Родриго и те ще вкарат поне пет гола през новият сезон така че моята опция е да отида при Роналдо и Бензема в Саудитска Арабия и да взема заплата колкото да изхраня цяла Африка и даже Австралия