Last news in Fakti

31 Юли, 2023 09:18 1 631 0

Тежък удар за Реал Мадрид, губи за дълго нов футболист!

  • арда гюлер-
  • реал мадрид-
  • футбол-
  • контузия

18-годишният турчин получи травма в коляното по време на турнето на тима в САЩ и вече е в Испания, за да започне лечение

Тежък удар за Реал Мадрид, губи за дълго нов футболист! - 1


Новото попълнение на Реал Мадрид - Арда Гюлер, ще бъде дълго време извън игра, съобщиха от клуба. 18-годишният турчин получи травма в коляното по време на турнето на тима в САЩ и вече е в Испания, за да започне лечение.

Той е диагностициран с нараняване на менискуса на дясното коляно, след като първоначално изглеждаше, че страда от мускулно разтежение.

Все още не е ясно колко дълго ще се възстановява Гюлер, като прогнозите са между три и пет месеца. Песимизмът идва от факта, че може да се наложи и операция.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА