Last news in Fakti

1 Август, 2023 13:00 1 411 7

Левски иска грандиозна сума за Уелтън?

  • левски

Интерес към Уелтън не липсва

Левски иска грандиозна сума за Уелтън? - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Левски е поставило цена на Уелтън от 3 милиона долара, пише "Тема Спорт". Сериозен интерес към бразилеца има от страна на белгийския Стандард Лиеж. Скаути на клуба са гледали изявите на 25-годишния футболист и ръководството е впечатлено.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 раев съм

    2 3 Отговор
    остаря ми мерцедеса, ако ме разбирате
  • 2 наблюдател

    1 1 Отговор
    гледам с голям интерес Световното по футбол за жени там има страхотен футбол и страхотни футболистки с много висока тактическа дисциплина ,развити технически и функционално и интелекти на много по високо ниво от всеки един наш играещ футболист.Предлагам да си закопуват жени фотбулистки за мъжките ни отбори ако не ги е срам...А нашите трньори им препоръчвам да гледат внимателно световното за жени ще научат много неща ,които не ги знаят и са им тайна!

    Коментиран от #4, #5

  • 3 кУмУнист

    9 1 Отговор
    Кво се учудвате, то Десподов е оценен в трансфер Аркет за 8,5 млн евра, а той на вързано куче хляб не може да даде.
  • 4 кУмУнист

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "наблюдател":

    Ти не си добре, и аз ги гледам и не съм се смял толкова, това футбол ли е или комедиен театър, айде моля ти се .

    Коментиран от #6, #7

  • 5 царето

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "наблюдател":

    да наблюдавам дамският футбол още от изминалата олимпиада има от каво да се учим ,там имаше футболистки изпълняващи ъглови удари/корнери/ в няколко срещи последователно и бележеха голове страхотни ,както и наказателни от над 25 метра и пак бележеха отлични технически подготвени футболистки такива изпълнения не съм наблюдавал от деситилетия в мъжкия футбол на всякакви нива няма!? Изводите и анализите за треньорите милонери и и тези у нас работещи за стотици хиляди евра ако се сещат за какво иде реч!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 АЛО КОМУНЯГАТА

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "кУмУнист":

    ТИ НАЛИ СИ ДОБРЕ АМА ЩЕ ВИ СВЪРШИ ВЛАСТА ПЪТНИЦИ СТЕ САМО ВИЕ ЗНАЕТЕ И БЯХТЕ ВИНАГИ ПРАВИ СПЕЦИАЛИСТО БЕГАЙ ТЪРКАЛЯЙ БУМБЕТА СМЕШНИК