Last news in Fakti

6 Август, 2023 09:00 1 322 3

Дилиън Уайт е дал "съмнителен допинг тест" и битката с Джошуа пропадна

  • антъни джошуа-
  • спорт-
  • бокс-
  • допинг-
  • дилиън уайт

Двамата британци трябваше да се срещнат в лондонската "O2 Арена" на 12 август в реванш след първия им двубой през 2015 година, спечелен от Джошуа на същото място

Дилиън Уайт е дал "съмнителен допинг тест" и битката с Джошуа пропадна - 1

Дилиън Уайт е дал "съмнителен допинг тест" и битката в тежка категория с бившия световен шампион Антъни Джошуа следващата седмица няма да се състои, съобщиха промоутърите от "Matchroom Boxing".

Двамата британци трябваше да се срещнат в лондонската "O2 Арена" на 12 август в реванш след първия им двубой през 2015 година, спечелен от Джошуа на същото място.

От "Matchroom" обявиха в изявление, че Доброволната антидопингова асоциация (VADA) е информирала тях и съответните органи, че Уайт "е дал неблагоприятни аналитични данни при случаен тест за допинг".

"Заради тази новина, двубоят ще бъде отменен и ще бъде проведено пълно разследване", се казва в съобщението.

Уайт загуби битката за титлата от световния шампион на WBC Тайсън Фюри през април 2022 година. Джошуа пък отстъпи своите пояси на WBA, WBO, IBF и IBO от украинеца Александър Усик през септември 2021-а.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бойкот на алчния сайт О.Л.Х.

    4 0 Отговор
    Не разбирам как някой може да има фамилия Уайт,
    когато цвета на кожата му е обратното на това...
  • 2 Сандо

    1 1 Отговор
    А аз го разбирам така:Дотолкова се е натъпкал с допинг,че и добронамерените допингченгета не могат да си затворят очите.А те много добре са обучени кога и за кого да си отварят и кога и за кого да си затварят оченцата.
  • 3 Име

    0 1 Отговор
    Антъни го пазят като зет фикус 😁. Ако го проверят и него ще "светне" като крушка!