Last news in Fakti

7 Август, 2023 19:30 2 100 1

Майк Тайсън: На Фюри ще му е трудно срещу Нгану

  • майк тайсън-
  • бокс-
  • спорт-
  • тайсън фюри-
  • франсис нгану

Пред ESPN Железния сподели, че вече помага на бившия шампион на UFC в подготовката му за боксовата среща с Краля на циганите

Майк Тайсън: На Фюри ще му е трудно срещу Нгану - 1

Бившият хегемон в тежка категория на професионалния бокс Майк Тайсън вярва, че ММА боецът Франсис Нгану може да затрудни настоящия световен шампион по бокс на WBC Тайсън Фюри в предстоящата им битка на 28-и октомври в Саудитска Арабия.

Пред ESPN Железния сподели, че вече помага на бившия шампион на UFC в подготовката му за боксовата среща с Краля на циганите.

“Нгану има много професионални битки, но все още не е играл по правилата на бокса. От работата ми с него вчера видях, че има умения и мисля, че пред него има добро бъдеще. Битката няма да бъде неравностойна, както повечето хора си мислят. На тренировката днес го попитах дали има болки някъде след бруталната тренировка вчера, но той каза, че е напълно наред. Продължаваме да работим. Ще направим така, че битката да бъде много оспорвана”, категоричен е Майк Тайсън.

Двамата нокаутьори вече са работили заедно, макар и за кратко. През 2022-а по време на снимки за реклама Тайсън е споделил няколко съвета на Нгану как да подобри бокса си.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Луд

    2 0 Отговор
    Щом си вярваш! Лесна победа за Фюри