Last news in Fakti

6 Август, 2023 12:30 1 066 0

В Казахстан смятат Текпетей за най-опасния футболист на Лудогорец

  • лудогорец-
  • бърнард текпетей-
  • футбол-
  • астана

Местното издание sport.kz прави анализ на най-опасните футболисти сред съперниците на казахстанските отбори в евротурнирите

 В Казахстан смятат Текпетей за най-опасния футболист на Лудогорец - 1

В Казахстан смятат, че крилото Бърнард Текпетей е най-опасният футболист на Лудогорец. Разградчани ще срещнат Астана в Лига Европа. Ганаецът игра силно срещу Балкани и Етър, но за сметка на това не успя да се представи на необходимото ниво в двата двубоя с Олимпия (Любляна).

Местното издание sport.kz прави анализ на най-опасните футболисти сред съперниците на казахстанските отбори в евротурнирите. Освен Астана, още два тима продължават напред. Това са Тобол и Актобе, който ще се изправи срещу отстранилия ЦСКА - София в Лигата на конференциите Сепси. В Казахстан смятат, че Аднан Аганович е най-добрият играч на румънския състав. Той се отличи с 2 гола и 2 асистенции в мачовете с “червените”.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА