Last news in Fakti

6 Август, 2023 16:30 4 633 5

Реал Мадрид отправя първа официална оферта за Мбапе на 15 август

  • килиан мбапе-
  • псж-
  • реал мадрид-
  • футбол

Пари Сен Жермен се опитва да продаде най-голямата си звезда, след като той отказа да подпише нов договор

Реал Мадрид отправя първа официална оферта за Мбапе на 15 август - 1

Ръководството на Реал Мадрид подготвя първа официална оферта за нападателя на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе. Според Le Parisien, първото предложение към френския гранд ще бъде отправена на 15 август.

Пари Сен Жермен се опитва да продаде най-голямата си звезда, след като той отказа да подпише нов договор. Настоящият контракт на футболиста изтича през следващото лято, което означава, че ако остане във френската столица и през този сезон, то той ще напусне без трансферна сума. Този вариант обаче изобщо не е по вкуса на ръководството на парижани и те се опитват да трансферират звездата си.

Реал Мадрид е най-близо до подписа на Мбапе, тъй като „кралския клуб” е готов да предложи най-висока сума от европейските грандове, а желанието на самия футболист е той да остане в Европа още няколко години. Предложение към него има и от Саудитска Арабия.

Заговори се дори, че нападателят може да се озове под наем във Висшата лига, тъй като от Пари Сен Жермен обмислят да не разчитат на Мбапе, ако все пак той не осъществи трансфер.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хаха

    1 4 Отговор
    Павка, стига си ни на видял в очите този педа-л Бапе.
  • 2 Хасковски каунь

    2 5 Отговор
    Приятелката на МБАПЕ е известния трансджендър модел Инес Рау.
  • 3 Ембабе Емдеде от Францие

    3 3 Отговор
    Здравейте аз съм Ембабе Емдеде от Францие и много искам да отида в Реал Мадрид но Карло Анчелоти не ми дава и казва че има най добрите нападатели на света в лицето на Винисиус и Родриго и те ще вкарат поне пет гола през новият сезон така че моята опция е да отида при Роналдо и Бензема в Саудитска Арабия и да взема заплата колкото да изхраня цяла Африка и даже Австралия
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Бледата Спирохета

    1 0 Отговор
    Идеално, дайте го нападателя под наем във Висшата лига. Там арабите си имат техен отбор и току виж съвсем случайно някой може да му влезе хубаво и здраво в краката на някой мач и после....я камилата, я камилара.