Last news in Fakti

7 Август, 2023 08:00 1 757 4

Мбапе ще тренира с играчите от така наречения "loft" - футболистите, определени за трансфер!

  • килиан мбапе-
  • псж-
  • футбол-
  • тренировка

Положението на звездата на френските шампиони се дължи на факта, че отказва да преподпише договора си с клуба, заради което навлече гнева на собственика на клуба - Насър Ал-Хелаифи

Мбапе ще тренира с играчите от така наречения "loft" - футболистите, определени за трансфер! - 1

Основният състав на Пари Сен Жермен, воден от треньорския щаб на Луис Енрике, се завърна в клубната база след азиатско турне, но Килиан Мбапе няма да може да се събере отново със съотборниците си, предава испанският вестник Marca.

Мбапе е принуден да следва отделен график, като в днешния 7 август (понеделник) той ще тренира от 10:00 местно време с играчите от така наречения "loft", който включва футболистите, определени за трансфер, а първият отбор на парижани ще се събере в 17:00 часа.

Положението на звездата на френските шампиони се дължи на факта, че отказва да преподпише договора си с клуба, заради което навлече гнева на собственика на клуба - Насър Ал-Хелаифи. Дори може да се стигне дотам, че Мбапе да остане закотвен на пейката в началото на новата кампания, докато се изясни бъдещето му.

Според френското издание Le Parisien Ал-Хелаифи категорично е стигнал решението си от емоционални подбуди и е обявил играча си за предател, като не възнамерява да му прости в скоро време.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гочо

    5 0 Отговор
    Всичко се връща на този Свят...беше Ви добре когато отмъкнахте Неймар от Барса...
  • 2 Последния Софиянец

    3 0 Отговор
    Да идва в Лудогорец за мега сблъсъците с Астана. Ивайло Петев има нужда от свежа идея в атаката, че с Космонавта и Пенсионера Делев, толкова
  • 3 Ембабе Емдеде от Францие

    6 0 Отговор
    Здравейте аз съм Ембабе Емдеде от Францие и много искам да отида в Реал Мадрид но Карло Анчелоти не ми дава и казва че има най добрите нападатели на света в лицето на Винисиус и Родриго и те ще вкарат поне пет гола през новият сезон така че моята опция е да отида при Роналдо и Бензема в Саудитска Арабия и да взема заплата колкото да изхраня цяла Африка и даже Австралия
  • 4 Флорентино Перез

    2 0 Отговор
    Хубаво правите, че го закотвяте на пейката. Добара ли ви Реал с Килиан в състава само той ще вкара на камиларското ПСЖ четворка, колкото на оня смешник вратар на аржентинците.