Last news in Fakti

7 Август, 2023 12:30 1 424 1

ПСЖ не може да държи Мбапе извън първия отбор след определена дата

  • килиан мбапе-
  • футбол-
  • псж

Основанията за това се съдържат в документ, подписан между съюза на играчите, Лига 1 и Френската футболна федерация

ПСЖ не може да държи Мбапе извън първия отбор след определена дата - 1

Килиан Мбапе не може да бъде принуждаван да тренира самостоятелно или извън групата с футболисти от първия отбор, както е в момента, след 3 септември. Тогава официално затваря трансферният прозорец във Франция и ако клубът продължава да не позволява на нападателя да се готви заедно с първия състав, Мбапе може да потърси правата си в съда.

Основанията за това се съдържат в документ, подписан между съюза на играчите, Лига 1 и Френската футболна федерация. Всичко това означава, че ако остане в отбора, Мбапе ще тренира пълноценно и ще бъде минимум на пейката, като единствено отсъствието му от игра може да бъде обяснявано с решение на треньора Луис Енрике, което трудно може да бъде обяснено със спортно-технически мотиви.

Самият Мбапе пък не си позволява публично да коментира по никакъв начин желанието си да напуска ПСЖ преди изтичането на своя договор, защото така има опасност да загуби оставащите 100 милиона евро, които трябва да получи като бонуси до края на настоящия му контракт, съобщава „Кадена Сер“.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ембабе Емдеде от Францие

    5 1 Отговор
    Здравейте аз съм Ембабе Емдеде от Францие и много искам да отида в Реал Мадрид но Карло Анчелоти не ми дава и казва че има най добрите нападатели на света в лицето на Винисиус и Родриго и те ще вкарат поне пет гола през новият сезон така че моята опция е да отида при Роналдо и Бензема в Саудитска Арабия и да взема заплата колкото да изхраня цяла Африка и даже Австралия