Last news in Fakti

7 Август, 2023 17:30 1 620 3

Левски постави 3,5 млн. евро на голямата си звезда

  • уелтън-
  • левски-
  • футбол

Белгийците дори пратиха оферта на стойност 1 млн. евро, която беше отхвърлена от столичани

Левски постави 3,5 млн. евро на голямата си звезда - 1

Левски е сложил цена от 3,5 млн. евро на голямата си звезда Уелтън, научи Gong.bg. Интерес към 26-годишния бразилец има от Стандарт Лиеж. Белгийците дори пратиха оферта на стойност 1 млн. евро, която беше отхвърлена от столичани. Ръководството на "сините" биха приели да се разделят с фланговия нападател срещу далеч по-голяма сума, а именно 7 млн. лева.

Уелтън беше привлечен в Левски от Станимир Стоилов през януари 2022 година. Той бързо се превърна в ключова фигура в състава. До момента има 63 мача и 12 гола за "сините".

От началото на този сезон е изиграл 4 двубоя в еfbet Лига, в които се е отчел с три асистенции. В Лига на конференциите беше титуляр и в двете срещи срещу Шкупи, като в Скопие откри резултата за победата с 2:0.

Договорът на Уелтън с Левски е до 31 декември 2025 година.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Красимир Петров

    5 3 Отговор
    Давайте кинтите,че Наско е заборчел по казината
  • 2 СиняШушумига

    5 2 Отговор
    той не е изплатен още, гладни лефскари, долари сънуват !!!
  • 3 Енроидиоти

    2 3 Отговор
    Няма футболист на левски, които да струва повече от 20- 25 хиляди лева в момента