Last news in Fakti

7 Август, 2023 21:03 2 332 3

Десет от Хебър шокираха ЦСКА 1948 в София

  • футбол-
  • цска 1948-
  • хебър

"Червените" пропуснаха дузпа

Десет от Хебър шокираха ЦСКА 1948 в София - 1

Хебър Пазарджик шокира ЦСКА 1948 и успя с 10 човека да стигне до равенството – 1:1, при визитата си в Бистрица, и то с 10 човека. Педриньо даде аванс на бронзовия медалист в efbet Лига след рестарта на второто полувреме, след като Мартин Михайлов в 23-ата беше изгонен с втори жълт картон.

Първият пък му бе показан за нарушение за дузпа девет минути преди това, но Педриньо изпусна дузпа за столичани. И докато срещата вървеше сякаш ЦСКА 1948 ще събере трите точки от своето домакинство, то Атанас Кабов в 81-ата минута изравни резултата и спомогна на „гробарите“ да спечелят точка в трудната ситуация, в която бяха поставени в София.

ЦСКА 1948 пък вече има седем точки след три мача и е трети, като вече няма тим в родния шампионат, който да има 100% успеваемост. Хебър пък е с пет пункта и заема 9-ото място в efbet Лига.

ЦСКА 1948 започна по-дейно срещата, като това нещо се очакваше и домакините нанесоха няколко удара към вратата на тима от Пазарджик, но без сериозна заплаха за стража на Хебър.

В седмата Рууни Ева беше намерен от ъглов удар при центриране на Георги Русев, но ударът на №19 на ЦСКА 1948 отиде аут.

В 13-ата Георги Русев беше изведен вдясно по нападението на "червените" и се понесе скоростно по крилото. Защитата на Хебър не беше подготвена за този преход и звездата на ЦСКА 1948 нахлу в наказателното поле на съперника.

Той прехвърли Игонен, ала бранител на "гробарите" изчисти току пред голлинията. При следващото нападение пък Мартин Михайлов задържа с две ръце Талис, който се свлече в наказателното поле и реферът посочи бялата точка. Педриньо застана зад топката, след като леко забави крачката. Игонен се хвърли в долния десен ъгъл на вратата на Хебър и той отрази.

В 23-ата Мартин Михайлов извърши изключително груб фал вдясно по нападението на ЦСКА 1948 и реферът Колев му показа втори жълт картон и Хебър остана с 10 човека.

Десетина минути преди края на първото полувреме Русев центрира топката от ъглов удар за Елитон, който се извиси над бранителите на Хебър и отправи удар с глава, но опитът на капитана на столичани отиде над напречната греда на "гробарите". В 42-ата минута пък гостите създадоха изключително качествена контраатака. Октай Хамдиев разигра на двойно подаване със свой съотборник и беше изведен вляво от Ангел Бастунов. Хамдиев шутира силно с левия крак, но Наумов спаси.

Малко след това удар на Талис отиде над напречната греда на Матвей Игонен.

На почивката Рибарски замени Рууни Ева и Реян Даскалов, а на техните места се появиха Видар Кяртансон и Ивайло Чочев. Домакините стартираха ударно второто полувреме и откриха резултата. Педриньо комбинира с бързи пасове с Антонио Вутов и накрая бразилецът сам се оказа срещу Игонен, като този път преодоля стража на Хебър и се реваншира за пропуснатата дузпа - 1:0.

След час игра Русев подаде към Видар Кяртансон, който пое към наказателното поле на Хебър. Последва удар от исландеца, но Николаев с крак блокира изстрела на скандинавеца. След това пък Хамдиев от гостите беше изведен от терена на носилка, след като получи контузия и бе заменен от Тисовски.

В 71-ата капитанът на Хебър - Вълчев, шутира от средна дистанция, а топката рикошира в двама футболисти на "червените", за да може в крайна сметка Наумов с една ръка да отрази. Десет след това тимът от Пазарджик шокира своя съперник в 81-ата минута. Тогава Хебър организира нападение, а топката беше пратена вляво за Атанас Кабов. Офанзивният футболист надигра Нгуида и шутира с десния крак, а намесата на Даниел Наумов не беше достатъчно добра и топката влетя в столичната врата за 1:1.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 така ще бъде

    17 0 Отговор
    като дават само по една дузпа на шокираните. Тези съдии сърце нямат.
  • 2 Кочаговския

    18 0 Отговор
    Супа, покажи им отбор само с Българи и с малък бюджет, че може!
  • 3 Специалиста

    4 0 Отговор
    Пак да го напиша! В тая държава, никой не знае футбола по добре от Супата! Той мениджър който веднъж се ражда на 100 години в България! И вместо да оглави българския футбол, го лутат по отборчета! Защото в БФС некадърните ги е страх да не им изяде хляба!