Last news in Fakti

7 Август, 2023 21:30 1 665 5

Левски скочи на главния съдия Волен Чинков

  • левски-
  • волен чинков-
  • футбол-
  • локомотив пловдив

26-кратните първенци негодуват от решението на арбитъра да назначи само 3 минути минимално добавено време на втората част, след като играта бе накъсвана многократно

Левски скочи на главния съдия Волен Чинков - 1

От Левски скочиха на главния съдия Волен Чинков след загубата с 1:2 от Локомотив Пловдив на „Лаута“.

26-кратните първенци негодуват от решението на арбитъра да назначи само 3 минути минимално добавено време на втората част, след като играта бе накъсвана многократно.

Ето какво пишат от Левски:

“На вниманието на Съдийската комисия и футболната общественост,

Обръщаме внимание на един тревожен факт, на който станахме свидетели по време на двубоя между „Локомотив“ (Пловдив) и „Левски“ на „Лаута“. На ваше разположение сме предоставили извадка от ситуации през второто полувреме, в които общото загубено време от смени и прекъсвания на играта за оказване на медицинска помощ е 12 минути. На фона на всичко това, главният рефер Волен Чинков назначи само 3 минути продължение на срещата. С това не искаме да оправдаем загубата на „Левски“, но искаме да обърнем внимание, че подобни плахи прояви на съдиите не помагат с нищо на футбола, след като само в рамките на последните дни в европейските клубни турнири станахме свидетели на огромни продължения при далеч по-малко накъсвания на играта.

Надяваме се искрено да бъдат взети мерки и съдиите да проявяват по-голяма смелост, независимо от резултата на терена!“


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сзп

    9 12 Отговор
    Трябваше да се играе до гол за говедата.
  • 2 Ален

    5 1 Отговор
    Аз си мислех, че нещо като дузпа не са дали, а то продълженито било малко
  • 3 Сандо

    4 4 Отговор
    Това е излагация и един клуб с претенции не трябва да си позволява такива детинщини.По-добре да се замислят докога ще си пропускат положенията и няма ли да се научат как да вкарват дузпи.

    Коментиран от #5

  • 4 Левскар

    2 2 Отговор
    Тоя чинков е такава шуушумига че си личи от километьр как да навреди на Левски.Страничните сьдии сьщо при 2рия гол на Локо имаше играч вьв засада.Вар мьлчи.
  • 5 Защо

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Сандо":

    Да е излагация когато виждаш че срещу Левски се свири тенденциозно.Тези сьдии като Гидженов и Чинков има и други които свирят срещу Левски.А че не са си вкарали положенията които имаха е отделно.