Last news in Fakti

9 Август, 2023 11:30 2 271 1

Ето я дамата, от която зависи новия договор на Хамилтън с Mercedes

  • люис хамилтън-
  • mercedes-
  • формула 1-
  • спорт-
  • пени тоу

Най-важният фактор в преговорите в момента е абсолютно непознатата във Формула 1 Пени Тоу

Ето я дамата, от която зависи новия договор на Хамилтън с Mercedes - 1

Новият договор на 7-кратния световен шампион Люис Хамилтън с Mercedes се превръща в тема, по която главните действащи лица повтарят едно и също: ще го има, но още не е готов. А кога ще е готов? Не се знае, но ще го има.

Хамилтън вече обяви, че не участва пряко в преговорите, а шефът на Mercedes Тото Волф упорито повтаря, че „важните неща” са уговорени и остават детайлите, както и че „адвокатите продължават да преговарят”. Разбира се, и двете страни не искат да се повтори 2021 година, когато през февруари беше договорен нов 1-годишен договор, преговорите, за който успяха да изправят на нокти Волф и шефовете на Mercedes.

След това Люис подписа нов 2-годишен договор, който изтича сега в края на 2023 година, а следващият му контракт трябва да го нареди сред малцината пилоти, състезавали се във Формула 1, след като са навършили 40 години.

И най-важният фактор в преговорите в момента е абсолютно непознатата във Формула 1 Пени Тоу. Дамата отговоря за новия договор на Люис от страната на 7-кратния световен шампион, като е част от най-доверения му мениджърски кръг от 2021 година насам.

Ето я дамата, от която зависи новия договор на Хамилтън с Mercedes

Пени е канадка, но бизнесът ѝ е базиран в Ню Йорк, тя е основател и главен изпълнителен директор на компанията Copper, която се занимава с инвестиции и управление на кариери на таланти от цял свят. Става въпрос за звезди от шоу бизнеса, медиите, спорта, технологиите, модата и т.н. Полето на действие на Copper съвпада с интересите на Хамилтън, който работи съвместно с дизайнера Томи Хилфигър.

Преди да основе Copper, Тоу беше изпълнителен вицепрезидент на друга подобна компания – SB Projects, където работеше с мениджъра Скутър Браун, който е специализиран в шоу бизнеса. Сред клиентите му са звезди като Кание Уест, Джъстин Бийбър и Ариана Гранде.

Волф и Хамилтън вече обясниха, че докато преговарят за новия договор на пилота с тима, те не обсъждат финансови въпроси. Това е работата на Тоу, която преговаря с Волф за парите.

„Трудно е да обсъждаш финансови въпроси с приятел – потвърди Хамилтън пред ESPN. – Пени ни помага за това. Благодарение на нея преговорите вървят гладко. За договора не си говорим пряко с Тото по някои въпроси, а всеки един от нас говори с Пени.”


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аайде

    6 6 Отговор
    Да му биятшута вече на тоя !