Last news in Fakti

8 Август, 2023 19:30 2 633 4

Вили Вуцов с нов култов коментар: Показват се някои змиички, които съскат (ВИДЕО)

  • вили вуцов-
  • футбол-
  • янтра габрово-
  • втора лига

За първи път наистина цяла седмица не бях притеснен

Вили Вуцов с нов култов коментар: Показват се някои змиички, които съскат (ВИДЕО) - 1

Старши треньорът на Янтра Габрово Велислав Вуцов похвали тима за победата с 4:1 над Марица. Той сподели, че въпреки успеха има някои змиички, които съскат.

"За първи път наистина цяла седмица не бях притеснен. Предишната имахме два дни, в които не бяхме убедителни в тренировъчния процес. Извадих двама футболисти от групата, за да се постреснат малко. Във Варна изиграхме безобразен мач, за който се извинявам на хората, които дойдоха да ни подкрепят.

Има много, които ми вярват. Показват се и някои змиички, които съскат. Ние имаме много добри футболисти. Но може би очакванията в момента малко ги потискат. От четири мача в домакинските играхме по един начин, а навън по друг - по-лош. Дано в следващото излизане да променим това. Да компенсираме не само с резултат, но и с добра игра", заяви Вуцов.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мим

    2 1 Отговор
    Вили ,трябва да уважаваш баща си и да се учиш от него.Той беше голям левскар.Поддържай му нивото...
  • 2 Вили

    1 0 Отговор
    Не е ли една
    ЗМИИЧКА
  • 3 Майна

    3 0 Отговор
    Яяя , овчата глава се появи !
  • 4 Стоян

    0 0 Отговор
    Какво ни занимавате с този средняк "Янтра" Габрово и смешния треньор Вуцов.