Last news in Fakti

8 Август, 2023 21:30 1 730 9

ПСЖ свали образа на Мбапе от "Парк де Пренс"

  • килиан мбапе-
  • футбол-
  • псж

От ПСЖ настояват Мбапе да продължи договора си с клуба за още година, като в противен случай няма да бъде част от тима и ще тренира отделно

ПСЖ свали образа на Мбапе от "Парк де Пренс" - 1

Френският шампион Пари Сен Жермен направи поредни жест, от който става ясно, че звездата на отбора Килиан Мбапе няма да продължи кариерата си в тима.

От клуба свалиха образа на капитана на френския национален отбор от стадион "Парк де Пренс". От ПСЖ настояват Мбапе да продължи договора си с клуба за още година, като в противен случай няма да бъде част от тима и ще тренира отделно. От клуба подозират, че той е постигнал договорка с Реал Мадрид и следващото лято ще премине в испанския гранд като свободен агент. Мбапе не бе част от състава на ПСЖ за азиатското турне, както и не попадна в разширения отбор за старта в Лига 1 срещу Лориен.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 А тъй нааааа

    7 4 Отговор
    Е кажете ми сега, това което правят на печката не е ли "домашно насилие"?

    Коментиран от #6

  • 2 Никой

    6 0 Отговор
    Не е по голям от отбора.Днес е тук,утре го няма но,отбора остава,макар и с други играчи.
  • 3 Не гледаш футбол и еФ 5

    1 2 Отговор
    Дреме ми на уро Пафка...
  • 4 Тооо

    4 3 Отговор
    И предната година Реал бяха се разбрали с Мбапето ,ама арабите нали викаха Макарона по спешност да убеждава Мбапето да приеме офертата на арабите.БДЖ нямат продаден футболист за 30м нагоре ,за тях няма ли финансов феърплей??Точно така им се пада на арабите.
  • 5 Ще го свалят ми

    3 0 Отговор
    Той си е грозноват...
  • 6 Ами

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "А тъй нааааа":

    Не е,не са му сложили кюнец някъде!

    Коментиран от #7

  • 7 А това дето му правят?

    6 0 Отговор

    До коментар #6 от "Ами":

    Една година от кариерата му загубена! Защо? Не е възпитаник на тяхната школа за да искат да го продадат за пари! Един спортист има 12-18 години да печели пари, после не се знае! Една година без игра, си е жестоко! Имаме и български пример! Георги Йорданов Ламята, възпиник на Локо Пловдив, отказа да отиде в ЦСКА ( искаше си Левски)и две години го наказаха да не играе! В момента в който го наказаха, беше най-добрият футболист на България, след две години пауза, той никога не заигра така както играеше преди!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Гочо

    3 0 Отговор
    ...Кеф.....каквото правиш...ще ти се върне...да си спомнят ПСЖ...за сагата Неймар.....