Last news in Fakti

10 Август, 2023 16:00 1 019 4

Новото попълнение ЦСКА 1948: Амбициите ми са големи, искам да стана шампион

  • никола илиев-
  • футбол-
  • цска 1948

Чувствам се перфектно в клуба, ще дам всичко от себе си, за да радвам феновете на отбора

Новото попълнение ЦСКА 1948: Амбициите ми са големи, искам да стана шампион  - 1

Новият футболист на ЦСКА 1948 – Никола Илиев, бе официално представен пред медиите. Младокът пристига в българския клуб под наем за един сезон от Интер.

Българският национал сподели, че амбициите му, както и тези на клуба, са много големи и иска да спечели титлата с новия си тим.

„Искам да благодаря за топлото посрещане. Чувствам се перфектно в клуба, ще дам всичко от себе си, за да радвам феновете на отбора.

Честно казано не ми беше трудно да взема това решение. Тази крачка е много важна за мен, защото минавам от юношеския в мъжкия футбол. Както на отбора, така и моите амбиции са големи и искам да спечеля първенството и да стана шампион на България. Не искам да коментирам за офертите от другите отбор. Предложиха ми добра оферта, приех я, защото искам да се развивам в мъжкия футбол”, коментира Илиев.

„Основното нещо, на което се научих в Италия е дисциплина. Има сериозна конкуренция в отбора, мога да играя във всички предни позиции, но най-добре се чувствам зад нападателя.

Нямаше колебания от моя страна дали да подпиша. Предложиха ми добра оферта, мисля, че беше преди около две седмици. Не съм се колебал.

В началото ще ми трябва малко време да се адаптирам, но не мисля, че ще имам проблем с това. Имам доста тренировки с първия отбор на Интер и един от идолите ми е Лаутаро Мартинес. От него се опитвах да попивам най-много. Поддържам контакт с футболистите на Интер. Помагат ми, за което много съм им благодарен.

Може би мачовете с Ботев Пловдив ще бъдат по специални, защото преди съм бил в този отбор, но няма да бъде нещо много по-различно. Конкуренцията не ме притеснява, дори напротив. Конкуренцията те прави по-силен. Не гледам много българското първенство. Ще ми трябва малко време за адаптация”, каза още новото попълнение на „червените, което ще носи фланелката с номер 17.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Даааааааа

    1 0 Отговор
    Всички, като преуспеят в Европа се връщат в България, но това дете е объркало отбора. Не е този момче....
  • 2 Ооооооо

    1 0 Отговор
    Този е поредното доказателство колко са зле умствено футболистите да дойдеш от Милано в с.Бистрица?
  • 3 Кано

    0 0 Отговор
    И като станеш шампион макар че няма да станеш какво.Още първия мач в Европа и довиждане смешници
  • 4 Алфа херинга

    0 0 Отговор
    Голяма грешка направи и сигурно ще го осъзнае, като си припомни разликата в тренировките и подготовката. Тука не знам какво ще научи, освен да къса салфетки по дискотеките.