Last news in Fakti

11 Август, 2023 10:00 1 179 0

Ливърпул троши трансферния си рекорд за халф през лятото

  • брайтън-
  • мойзес кайседо-
  • ливърпул-
  • футбол

Голям интерес към Кайседо съществуваше от Челси до този момент, ала явно „сините“ от Лондон са се отказали да дадат исканата сума от южняците за своя футболист

Ливърпул троши трансферния си рекорд за халф през лятото - 1

Ливърпул е напълно готов да заплати исканите 100 милиона британски лири за полузащитника на Брайтън – Мойзес Кайседо.

Информацията пристига от Sky Sports, като „червените“ от Мърсисайд са в контакт с „чайките“ за потенциален трансфер на еквадорския полузащитник.

Голям интерес към Кайседо съществуваше от Челси до този момент, ала явно „сините“ от Лондон са се отказали да дадат исканата сума от южняците за своя футболист.

Клубовете дискутират финансовите параметри по последен план, както и бъдещата структура за изплащане на трансферната сума. "Червените" имаха интерес към Ромео Лавиа от Саутхемптън, но "светците" не отстъпиха от исканата сума, която възлизаше на 50 милиона паунда и следователно са се насочили към Кайседо.

Ако този трансфер се реализира, то Ливърпул ще направи най-скъпата си сделка в историята до този момент. Досега най-скъпият футболист в селекцията на Юрген Клоп е Дарвин Нунес, за който бяха платени почти 100 милиона евро.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА